2022 it is.....

05-01-2022

Lief bed, wat ben je toch een heerlijk geschenk. Zo warm, zo zacht en je geeft me de rust om lekker bij te komen. Dank je wel.

Aldus VoorPositiviteit op Twitter. En wauw deze is mij echt op het lijf geschreven ❤.

5 Januari 2022 alweer en wat is het een druilerig somber begin. Tenminste buiten dan binnen hebben we er op nieuwjaarsdag en de dagen erna, ik ben nu eenmaal niet meer zo snel 🙈, de bezem door het huis gehaald zeg maar. Alle kerstspullen op wat mooie en gekregen kerststukjes na weer naar zolder verhuisd en daarna lekker schoongemaakt. Ik denk wat voor sommige de nieuwjaarsduik is is dit mijn duik! Buiten zijn er nog wel de lampjes wat het zo in het donker een stuk gezelliger in de tuin maakt. Morgen echter 3 koningen dus dan is het echt, bye bye kerst 🌲 hello 2022!

Oud op nieuw 00.00 uur op stal doorgebracht. De kleintjes waren rustig, net mij als er maar eten in gaat, maar Fayenne was heel nerveus. Ik had gehoopt op bijna geen vuurwerk echter ging het wel gewoon los in de dorpen om ons heen. Siervuurwerk was prachtig maar die k#tknallen.... Fayenne stond te trillen en te trappelen dus die heb ik in het gangpad gezet, weg bij het Luik en meer bij de kleine paardjes. Daar was ze een stuk rustiger gelukkig. Ik denk ook dat ze voor het eerst geen 'grote' buren heeft omdat er momenteel alleen maar kleintjes thuis staan. Dus dat zorgt denk ook wel voor meer onrust. Maar goed na dik 10 minuten weer op stal gezet nog even wat geveegd en stallen gedaan en toen alles rustig was naar binnen ouders gelukkig Nieuwjaar gewenst en lekker samen naar bed! Want hoewel Chris laat had, was hij wel voor 00.00 uur thuis gelukkig.

En zo rolden wij 2022 in zeg maar. Net zoals altijd gewoon op naar een nieuwe dag. Diegene die mij een beetje kennen weten dat ik nooit zoveel heb met oud en nieuw. Voor ik ziek werd niet en daarna al helemaal niet. Iedere dag is een mijlpaal alleen zijn we ons (gelukkig) daar niet altijd van bewust. Dus dat zo'n beetje.

Ik heb helaas wel op 2 januari weer een aanval gehad gelukkig lag ik wel op bed al voor het middagdutje hoelang en hoe hevig weten we dus niet wel had ik schuim op de mond, kwijl op mijn pyjama en kramp in mijn handen, maar daarna wel lang en fijn geslapen. Zo zie je maar weer, ieder nadeel heeft zijn voordeel 😉.

En zo zit ik nu in bad te verrimpelen.... Dit keer niet de tijd die mijn had laat kreukelen maar het water wat overigens ook koud begint te worden. Dus tijd om eruit te gaan. Wat ik eigenlijk wilde typen komt later wel weer een keer!

Fijne avond