22 Februari 2023

22-02-2023

Het leven is niet oneindig, leef NU!

Woensdag 22 februari een lekker dagje met aan het begin mooi lekker weer. Paardjes naar buiten zonder dekentjes, kippetjes onder toeziend oog van mij en de honden lekker los over het erf en als je goed om je heen kijkt al zoveel in de knop klaar om weer uit te groeien zodat de mooi gekleurde lente zich kan aandienen. Voor mij altijd een houvast. Net als de dag en de nacht, wat er ook gebeurt dit gaat altijd door en geeft hoop!

Carnaval is achter de rug en het leven hier begint weer op gang te komen. Best bizar bijna 4 dagen lang komt er dan echt totaal geen verkeer langs, afgezien van de tractoren met aanhangers die mee rijden in de optochten in de buurt. Vervolgens lees en hoor je om je heen dat er zoveel auto ongelukken zijn gebeurd veelal met dodelijke afloop. Eng.... Maar helaas is dat ook hoe het vreselijk genoeg nu echt het leven is.

Nog steeds zijn Chris en ik goed bezig met het sporten en ik moet zeggen dat ik wel fijn vind. Nadeel is dat ik niet echt merk dat er iets fysiek veranderd. Behalve het kl#te gegeven dat spiermassa zwaarder weegt als vet... helaas bevestigd mijn weegschaal dit ook. Voor nu denk ik vooral volhouden het is immers ook nog te kort om direct resultaat te merken. En dan bedoel ik niet hoe het lichaam zich vormt maar meer stabiliteit en coördinatie en conditie. Best vreemd vond ik het dan ook dat volgens de krachtmetingen mijn bio age borst en armen 21 jaar wel uit balans, romp 25 jaar ook met de opmerking uit balans en onderlichaam 38 jaar en jawel in balans, hoe dan? Wellicht is dit wat de app doet om ons gemotiveerd te houden 😂. Grappig dat ik dan wel echt als een oud vrouwtje echt in de middag moet slapen om mezelf anders niet tegen te komen? Anyway, we gaan gewoon lekker door en hopen dat ik lichamelijk een voordeel kan bereiken. Iedere vooruitgang is er 1 dus hop, hop en door!

Verder ben ik van het knutselen in de vorm van needle felting tijdelijk weer even over gegaan op bloemen maken van crêpe papier 😛 zo blijf je bezig. Nu ik dit typ weet ik helemaal niet of ik dit überhaupt ooit getypt heb dat ik nog steeds een knutselmuts ben. We blijven zo bezig en het geeft wel voldoening.

Voor nu echt geen inspiratie en zit ik met een half oog naar de televisie te kijken dus ga ik me er maar volledig op richten immers is Chris vanavond nog thuis om vervolgens 4 late diensten te draaien dus even genieten van het samen zijn!

Fijne avond.