4 april 2023....

04-04-2023

Waardeer, geniet, ventileer, relativeer, mopper, vloek, huil, lach, geniet! Kortom leef ❤️

Dinsdag 4 april alweer en omdat we onderweg zijn naar het MUMC voor de jaarlijkse controle van het grootste orgaan (bij mij letterlijk en figuurlijk 🐷) bedacht ik me mijn tijd maar nuttig te besteden en weer even wat te ventileren in mijn blog.

Afgelopen week druk geweest met van alles en nog wat. Uiteraard weer vaak, te vaak, mezelf tegen gekomen waardoor er na inspanning totale uitputting en migraine en hoofdpijn verplicht minimaal 1 dag bed van kracht was. Tja, of ik het reguleren ooit zal leren…. Wie zal het zeggen.

Wel vraag ik mezelf regelmatig af is dat het waard. Vraag ik me dit af als ik met hoofdpijn op bed lig, met migraine kan ik mezelf niet eens wat afvragen 🙈, dan zeg ik uiteraard nee volgende keer hou ik er meer rekening mee. Maar vraag je het me nu? Tja, dan roep ik gewoon volmondig ja! Ik vind het heerlijk om dingen te doen, bezig te zijn, jezelf weer enigszins nuttig te maken. Al moet ik wel toegeven dat het mijn lichaam echt zwaar maakt. Wellicht gewoon omdat ik ook te zwaar ben 🤣. Maar ook achter de schermen ben ik daar nog/weer goed mee bezig. Niet op een dwangmatige manier maar als ik me bijvoorbeeld aan mijn 5 tot 6 eetmomenten hou, taal ik nergens naar! Verzuim ik echter… tja dan krijg ik weer een zoektocht door de voorraadkast.

Dadelijk mag ik weer in mijn nakende niksie voor de dermatoloog verschijnen. Ook iets wat confronterend is niet alleen door alle ellende die de melanoom met zich mee heeft gebracht maar ook de toestand van mijn lichaam. Volgens Chris niet zo dramatisch als ik het nu verwoord! Maar die bikini foto's moeten nog maar even wachten.

Ik verwacht trouwens niet dat de dermatoloog iets anders zal vinden dan de 100.000 moedervlekken die er al jaren zitten. Maar toch blijft ieder bezoekje weer een bepaalde spanning met zich mee brengen. Hoe dan ook het is wat het is en we gaan gewoon "vrolijk" verder!

Fijne dag ❤️