9 maart 2023....

09-03-2023

Donderdag 9 maart 2023ā€¦.

Daar zitten we dan in de auto onderweg naar Maastricht waar we om 14.30 uur een CT scan hebben. Fijn dat het zo snel toch naar voren kon. Aankomende dinsdag staat de uitslag gepland bij de oncoloog. Afgelopen 48 uur heb ik een beetje in een waas geleefd. Hoofdpijn van de stress, ergere steken in mijn zij waarschijnlijk gewoon door het voelen van de huisarts, moe, nergens behoefte aan en toch eigenlijk overal behoefte aan en voor het een te depressief gebeuren wordt voordeel, totaal geen honger. Inmiddels weet ik dat niet eten ook niet goed is dus braaf getracht mijn menu aan te houden en gewoon zelfs ook nog gekookt! Ja, daar ben ik dan ook wel trots op šŸ¤£. Het koken was trouwens 1 ding maar het opeten dat ging nog niet zo soepel. Maar ja wel wat gegeten dus konden we alles afvinken.

Tja, en dan nu zitten we zwijgzaam in de auto. Naar de radio luisterend en ieder zo in zijn eigen gedachten. Hoewel ik het net aan Chris vroeg ; waar denk je aan? Het antwoord was; eigenlijk aan niets (zijn welbekende nothing-box) want vooruitlopen heeft totaal geen zin. En dat is waar, maar ja dat aan en uit knopje is bij mij toch echt stuk! Hadden wij vrouwen ook maar een nothing-box!

Welnu, ik ga een geestdodend spelletje op mijn telefoon doen om gewoon verder gaan te op mijn dagelijkse dosis routine matig handelen! Wellicht later meer maar over het algemeen is de weg naar de CT, de CT zelf en het bloedprikken al "normaal" in ons leven.

Terwijl ik dit laatste aan het typen was kwam er een niet zo oplettende man meer als de helft op onze weghelft (links) dus niet echt ruimte latend. Ik zat natuurlijk in mijn telefoon en Chris toeterde en remde waarop mijn reactie een keiharde vuist tegen mijn raam was vervolgd door mijn middelvinger en afgerond met hartkloppingen en een vloek. Chris was al lang blij dat ik hem niet sloeg šŸ¤£. Die arme man nam gelijk de afslag en stak zijn hand gelijk op om excuses te makenā€¦ afijn is het dadelijk niet de kanker die me buiten spel zet maar een hartaanvalā€¦.. tja ook dat is het levenā€¦.