Amnese....

03-07-2018

CARPE DIEM!

Vanaf mijn telefoon dan maar een klein beginnetje maken. Zodat als ik dadelijk in bed lig alleen maar hoef te mailen en te uploaden. Want om nu te zeggen dat er niets gebeurd in (altijd fijn te weten) en om mij heen, nee dat kan natuurlijk niet.

Lichamelijke status: 
Afgezien van de hoofdpijn en vermoeidheid niet veel veranderd in vergelijking met de vorige situatie. Het darmkanaal stelt zichzelf nog steeds zeer wispelturig op. En daar is de laatste fase van dit kanaal de dupe van. Die kan zich niet meer instellen tegen de hoge depressie of dan het uitblijven ervan. Daar tussenin bevindt zich dan ook nog een af en toe een wolkbreuk. U snapt het al, dolle boel. Het slapen gaat met tussenpozen, ik slaap zeg maar als een pasgeboren baby een paar uur wel en een paar uur niet. Het is niet anders en ik moet zeggen, ik deal daar momenteel best goed mee. Al met al, gewoon doorgaan en niet klagen!

Persoonlijke status:
Veelal malend en peinzend de dag door. Maar ergens daar tussendoor mezelf dwingend wel te genieten van het mooie. Wat toch echt wel iedere dag in zich heeft! 

Hoogte punten:
- Genoten met Clipmyhorse op bed van Gelderland Outdoor dressuur gala. Fantastisch, zo knap! Echt respect!
- Samen met Mandy bij de Kroontjes een zijdehoentje heel blij gemaakt door een kuikentransplantatie. Dit kippetje lag al heel lang te broeden op niets, en dan nu een "eigen" kuikenkind! Dit kuikenkind mag wel even genoemd worden is geboren in de Kliko! Een ei dat na 5 weken niet uit was gekomen bleek gewoon toch uit te komen.... de wonder wereld der natuur! En de warmte in een groen container . En niet te vergeten adoptie-bemiddeling M(andy) & M(ariska).
- BBQ bij de Kroontjes eerst thuis op bed door buikpijn. Maar na een pilletje en wat slaap toch lekker gegaan.
- Bas gaat steeds beter.
- Zwemmen in heerlijk weer.
- In het Upje in mijn uppie op pad.

Diepte punten:
- Gras is aan het verliezen van de droogte ondanks het vele sproeien.
- Dazen nemen iedereen in de zon te grazen... ook ons..
- Lucky meer downs als ups.

Genoeg voor vandaag... Paardjes naar binnen.. in de douche en hop hop naar bed.

Fijne avond.