Briljante ideeën.....

19-05-2019

Het leven is kort. Dus lach zolang je nog tanden hebt.

Van de kalender... jawel ik zit op kantoor. Het is 22.28 uur en ik zit hier te zitten omdat ik uiteraard weer een briljant idee kreeg zo rond een uur of half 9. En dat briljante idee pakt, zoals vaker mijn ideeën, niet zo best uit.

Wat voor een idee ik had, nou hier komt het. Omdat ik de laatste tijd vaak denk op de meest onlogische tijden, en ook tijden waarbij ik geen laptop bij me draag, leek het mij een uitstekend idee om mijn blog in te spreken op een voicerecorder. Vervolgens is er een programma wat vervolgens dat bestand omzet naar tekst. Nu ik het typ ben ik toch nog steeds van mening dat het een briljant idee is J, als het dan maar zou werken...

Het stukje voicerecorder is geen probleem met onze mobiele telefoons. Dus dat was simpel zoeken en downloaden. Toen kwam het stukje geluid omzetten in tekst, ook hiervoor heb je apps/ programma's. Dit programma heb ik aangeschaft en dat ligt nu dan ook voor me. Een Cd-rom, een handleiding en een licentie nummer. En daar ging het eigenlijk fout. Mijn PC, al een aardig oud baasje, besloot dat de Cd-rom niet leesbaar was. Waarop ik op internet ging zoeken naar een download van dit programma. Dus iets gevonden wat redelijk betrouwbaar leek, inderdaad leek!

Gevolg... het tijdstip, mijn PC die ik helemaal niet aardig heb toegesproken en zelfs links en rechts met wat huiselijk geweld heb beticht, het 96 x op nieuw opstarten van de PC op alle mogelijke manieren (CTRL ALT DEL, stekker eruit en weer in, powerknop ingedrukt houden) en dan nu uiteindelijk nog met hangende handjes maar even snel een teken van leven mijn blog te typen!

Resultaat is er dus niet, ik ben geen opgever maar in dit geval geef ik toch maar op. Gezien het tijdstip, mijn geestelijke toestand, mijn lichamelijke toestand is het gewoon beter het even zo te laten (smiley).

Dus even in het heel kort. Sinds vandaag ben ik weer wat "Up and running" en gaat het dus een stuk beter. De koorts is weg het snot helaas nog niet. Maar ach, een verkoudheidje krijgt mij niet plat een hele dag (zei ze hardop lachend!). En dan de uitslag van de scan, die tettert nog steeds in fanfare een mega polonaise door mijn grijze massa! Dit is echt bonustijd en ik ben zo dankbaar.

Op de voicerecorder staat een stukje van de afgelopen dagen. En dat laat ik lekker staan tot morgen!

Welterusten.

PS1: Ik heb wel afgelopen dagen wat in mijn blog gezet maar plaats het niet altijd meer op FB omdat onze internetverbinding echt met de dag achteruit lijkt te gaan. En mijn data op de telefoon is na de vakantie helemaal op!

PS2: Ik zal ik niet zijn als alles weer normaal was... Ik heb weer een stukje van een kies af en helaas kiespijn! Dus dat wordt morgen even bellen naar de tandarts, ieks.