Busy, busy...

17-12-2019
Soms moet je gewoon accepteren dat dingen niet meer zo worden als ze waren. Tijden veranderen. Beweeg lekker mee.


Aldus VoorPositiviteit.nl op Twitter. Het is de waarheid en het beste om te doen, echt dat weet ik! Maar ik heb wel een beetje, klein beetje maar, moeite met het woordje gewoon. Want god weet hoe ik daarmee blijf worstelen. 

Dinsdag 17 December 2019, de dag dat; ome Jac jarig is, de dag dat ik naar de dermatoloog moet, de dag dat de psycholoog aan de beurt is, de dag die precies 7 dagen na mijn bezoek aan de endodontoloog was.... En waarschijnlijk de dag van nog zoveel meer mooie, minder mooie en bijzondere dingen zal zijn en woorden. Dit in het kader het is zoals het is!


Afijn diepgang en dat in de ochtend in de auto waar , tot ergernis van Chris, de kerstliedjes via Skyradio door de speakers galmen. Dit is wel een dingetje hoor. Ik die mezelf ieder jaar helemaal in kerstmis wentel door versieringen van woonkamer tot stal, diezelfde ik kom en krijg dit jaar maar niet het kerstgevoel.... Hmmm, enerzijds wel lekker rustig want in plaats van 4 kerstbomen alleen al in huis. Staan er nu 2 kleine boompjes die altijd kant en klaar naar en van zolder komen. Daarbij nog 2 guirlanders en paar lampjes links en rechts in wat plantjes en potjes en that's it. Maar zoals ik hierboven al begon, tijden veranderen dus ik beweeg mee! Ik had trouwens nog aangegeven verslag te doen over de endodontoloog afgelopen dinsdag. Ik kan de lange gecensureerde versie geven of de korte.... Ik kies voor het laatste 😉, democratisch.


Om half 6 vorige week dinsdag had ik de afspraak. Omdat het in Veldhoven is moesten we redelijk op tijd aanrijden het was immers spitstijd. Ik hoef natuurlijk niet verder uit te wijden over het feit dat ik enorm zenuwachtig was. De rit in de auto, die zo'n 55 minuten duurde heb ik dan ook afgelegd in één grote fitnessoefening, genaamd de plank. Deze oefening ging op de behandelstoel nog even 25 minuten verder..... de endodontoloog was 'not amused' over de status van de kies. Sterker nog hij was boos.... De tandarts had een noodvulling gezet op de kies, waar ik toen blij mee was, echter zonder schoonmaak en zonder het spannen van een bandje. Hierdoor is mijn tandvlees én het bot weer gaan ontsteken. Helaas voor mij zo erg dat de zenuwblokkade wel alles verlamde maar niet de scherpe randjes pijn wegnam. Tijdens de behandeling zei hij ditmaal niet veel, dit tot zenuwinzinkingdurende minuten.... Pfff, afgezien van de plankoefning hebben mijn oogspieren ook overuren gemaakt. Ik heb iedere vierkante centimeter van het plafond gezien. Zo ontdekte ik in de lamp rechtsboven mij een vliegenkadaver 😬. Verder gelukkig geen vlekken of spinnenwebben want daar krijg ik dan de kriebels van. Maar, ik zou voor de korte versie gaan en nu ga ik weer helemaal op in de herinnering... niet doen want.... We rijden al in de tunnel dus nog 5 minuten en we zijn in het ziekenhuis....


Conclusie de kies is in slechte staat, het bot nog erger. Daarom is trekken niet echt een optie omdat ik door alle behandelingen volgens hem niet goed zal genezen. Er zit nu weer nieuwe antibiotica in en een dichte vulling. Ik moet iedere 2 weken een mailtje sturen hoe.het gaat. En 4 maart, als.t.beter blijft gaan, terug.


We rijden nu het terrein op dus.... 


Wordt vervolgd... ooit.....


Fijne dag