Daar gaan we weer...

31-01-2020

Ik zou willen dat ik sommige mensen in mijn leven wat eerder ontmoet had.

Aldus VoorPositiviteit.nl op Twitter.

10 uur 12.... Ik zit met rood hoofd en zweetsnor net in de auto. Het zal je niet verbazen dat dit komt door:

- 6 x in 10 minuten omkleden;
 - Haar fatsoeneren met een te warme föhn (overigens niet gelukt);

 - Een doodzieke haan evacueren naar quarantaine;
 - 3 x terug naar stal om te zien of de deuren wel goed dicht zijn;

 - Te laat uit bed.... Daar waar het begon.

Tja, gevalletje eigen schuld zullen we maar zeggen. Chris heeft nachtdienst dus die liet ik uiteraard slapen maar normaal doen we dit met zijn 2en. Eigenlijk ook niet helemaal waar.... Hij doet alles en ik hoef alleen maar voor mezelf te zorgen, en daar heb ik altijd al meer dan genoeg aan! De tegenwoordig "gewone" ochtenden, ook die zonder Chris, kan ik aan. Sterker nog die heb ik best goed onder controle. Natuurlijk wel afhankelijk van hoe ik me voel maar laat ik het afkloppen nu ik de laatste weken redelijk slaap, gaat dit een stuk beter. Het is natuurlijk nu toch het zwaard van Damocles wat boven mijn hoofd en recht in mijn maag zit. Dit gaat gepaard met een gigantische tweestrijd in mijn hoofd. Mijn innerlijke godin is helemaal zen, het staat al lang stil dus nu ook. Mijn duivelse persoontje stoomt uit zijn oren en briest dat het nu wel een keer op is met al het geduld. One way or the other, er is er maar 1 die hier dadelijk duidelijkheid over kan geven.... Mijn oncoloog! Dus tussen deze twee bovengenoemde stemmetjes in mijn hoofd is er ook nog een rationeel stemmetje dat de boel probeert te sussen. Het is zoals het is.....


0Afgelopen week ben ik redelijk goed doorgekomen, wel meer hoofdpijn (migraine) en buikpijn dan afgelopen tijd. Dit kan ook komen omdat ik toch nu een regelmatig patroon probeer vast te houden en hierdoor soms niet meer luister naar mijn lichaam. Ik wil, ik zal en ik moet staan dan vooraan en bepalen de boel. Gisteren had ik ook weer een ingenieuze ingeving. Ik wilde (toch maar wel) mijn kantoor verbouwen zodat mijn nagel/manicure tafeltje daar ook bij zouden passen. Nu stond dit in de hal en de spulletjes in dozen onder het tafeltje als ik dan aan de slag wilde moest ik dit allemaal verplaatsen en al zitten er wieltjes onder het tafeltje , het is niet gemaakt om vaker over een tegelvloer heen te rijden met alle lades en kastjes goed gevuld..... dus vandaar deze aktie. Dus te lang doorgegaan en toen alles enigszins op zijn plaats stond en we hadden gegeten besloot ik nog om maar even mijn eigen nagels te doen. Het was kwart over 10 toen ik klaar was... kei moe, buikpijn én ook nog niet eens naar mijn zin.... Ik heb mijn linkerhand echt afgeraffeld waardoor nu op 3 nagels de gellak loslaat..... zo niet leuk!


Verder heb ik afgelopen week braaf gesport, heb ik veel binnen gezeten omdat het echt rukweer was, ben ik zowat iedere avond in bad geweest, heb ik mijn benen en oksels maar weer eens geschoren (wilde hier ook een poppetje van maken van het haar 🙈 toch maar vanaf gezien), ik al een week lang in de ochtend gezonde pannenkoekjes eet, ik dit in de avond helaas overcompenseer met chocola en chips, heb ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens een rokje aan, heb ik een opaalkleurige panty aangetrokken per ongeluk waar ik in de auto pas echter kwam, het er echt niet uit ziet, het niet anders is.


Maar we rijden in de tunnel dat wil.zegfen dat we over 3 minuten op de parkeerplaats staan.


Cross my fingers ....