Date night met mijn lief....

15-02-2018

Geluk zit in zorg en aandacht, het is overal. De vogels en de bijen tonen hun geluk aan de bomen. De zee en het water zorgen voor de dieren die erin leven. Geluk is sterker dan rampspoed.

Wat een heavy one weer... Pfff ik ga denk de eerste alinea maar voortaan ergens anders vandaan halen want ik heb er niet zoveel meer mee geloof ik.

Vannacht... drama... next! Schaatsen vandaag heel knap gereden van de "Canadees" en Bergsma en sneu voor Kramer, maar hé dat is topsport. Ik baalde al (ik denk velen met mij) maar hoe moet Kramer zich dan wel niet voelen? En wat een vuilspuierij... zo zonde van de sport.. Zo zie dat echt in iedere sport op helaas bijna ieder niveau vuilspuiterij plaats vindt. Dat is ook de keerzijde, maar goed onderuit gaan, opstaan en dóór!

Na het schaatsen heeft Chris me naar Change (kapper) in Panningen gebracht voor een kleurtje in mijn al grijzende krullenbos. Heerlijk genoten van een lange massage aan mijn hoofd, oef dit vind ik bijzonder prettig altijd en noem ik echt denk wel in de top tien van "dingen die je niet kan eten en lekker zijn". Ja, laat ik die dadelijk eens opstellen... kijken hoever ik kom en of ik daar morgen nog zo over denk J. Na een dikke anderhalf uur zijn de krullen er radicaal uit geföhnd en zat mijn haar echt leuk.. tot ik na de deur en drempel mijn voeten buiten in de miezerregen zette... Daar ging het weer heen, oké ik overdrijf nu het is denk voor vijfenzeventig procent blijven zitten en de rest is weer opgekruld. Maar de kleur... ik vind het mooi! Na de kapper nog wat geshopt met Chris die inmiddels weer in Panningen was om mij op te halen en vervolgens samen een hapje te gaan eten. Ook nog snel mijn nieuwe jas opgehaald met tijgertjes print, jaja ik kom in mijn wilde jaren terecht! Na de jas in de tas (grappig...NOT) te hebben gekocht zijn we naar Mr. And Mrs. Gegaan waar we begonnen met een heerlijke dik makende chocolade ijskoffie, mjammie maar daardoor was mijn maagje direct al een stuk gevuld. Daarna volgde nog overheerlijke gerechtjes waar ik wel wat van heb gegeten maar na de tweede ronde begon mijn altijd actieve buik zich er gezellig mee bemoeien waardoor ik echt krampen kreeg. Van het toetje... mijn allergrootste favoriet ten alle tijden... heb ik drie lepeltjes bavarois op en één hapje warme wafel met kersen, that's it! Oh, als ik er nu (na het bezoek aan de lelijke wc hier thuis beneden J) denk loopt het water me in de mond... Maar goed zonder gekheid, snel afgerekend en naar huis. Op een heel traag pitje naar de auto gestrompeld en gelukkig thuis gekomen zonder "ongelukjes" zou wel wat zijn. Ik heb namelijk een lichte broek aan, had wel mooi gekleurd bij mijn nieuwe tijgertjes jas, bah bah we gaan weer lekker.. Net de paardjes nog gevoerd en even met Chicken Little en Tom en Poes geknuffeld. Oh wat super schattig is is dat Chicken Little een staartje krijgt echt zo schattig op dat ieniemienie pluizige beestje staan op zijn achterste echt wel geteld 9 stokjes (beginnende veertjes) ik zal morgen een foto maken want nu was het schemerig op stal en dat in combinatie met de warmte lamp geeft geen mooi beeld.

Morgenochtend heb ik (voor mijn doen) héél vroeg een leuk uitje gepland staan helemaal in het teken van paarden en van met plezier naar succes!

Oh ja, hierbij nu net bedacht mijn top tien (benieuwd of ik er morgen nog zo over denk) van dingen die je niet kan eten en toch lekker zijn! Heel gewaagd maar ik doe een poging J;

1: Aandacht van Chris (netjes geformuleerd hè)
2: Door mijn haar gekriebeld worden
3: Slapen
4: In bad of jacuzzi
5: Massage bij de kapper
6: Shoppen (kan ik dit lekker vinden haha)
7: TV kijken op bed met 8 kussens om me heen
8: Als een zeester in bed liggen
9: Boeren laten (sorry ik probeer dit tot alleen het huis te beperken)
10: Het zonnetje op mijn gezicht

Fijne avond.