De laatste momentjes van 2021......

31-12-2021

Gebruik je energie niet langer voor stress en zorgen. Gebruik je energie voor dromen, geloven, vertrouwen, creëren, groeien en herstellen.

Aldus VoorPositiviteit op Twitter vanavond. En hoewel ik denk ik zelf niet in een donkere periode zit kan ik me hier niet echt in vinden. Wel de eerste regel, stress en zorgen dit zijn verspillers want hoe je het ook went of keert het 'lot' hebben we echt niet zelf in de hand! Niemand! Dus is dat een verspilling van je energie. Maar dan komt het stukje gebruik je energie voor dromen. Ik ben een dromer maar ik denk niet dat je teveel energie moet verspillen (zeker niet als je net als ik een beperkte accu hebt) door te dromen. Ik denk niet dromen maar doen, wil je iets ga ervoor als je alles op alles zet kunnen we veel, heel veel! En ik weet en denk niet dat we opeens in de Hulk (voor de jongere lezer, google maar eens 😉) kunnen veranderen maar binnen het normale kun je veel, heel veel bereiken!

Even een slikmomentje... ik luister op dit moment (de laatste week) de top 2000 en nu is het liedje van Sanne, miss Montreal, met door de wind... zo mooi! Dus gelukkig hebben we geen buren (mijn ouders zijn gelukkig beetje doof dus tellen die niet mee 🥸) en kan ik lekker hard mee blèren!

Oké waar was ik... nou het volgende liedje is... the sound of silence... Jongens het is nu bijna mijn lijstje voor de crematie die ik ooit in elkaar heb gezet en met een regelmaat nog aanpas. Dus van typen over mijn idee over de quote van VoorPositiviteit komt niet veel terecht.

Reden om zoals jullie van mij gewend zijn van de hak op de tak te springen. Ik ga het kort houden en kijk net als de meeste van ons terug op 2021 zo met nog 19 nummers te gaan voor het 2022 begint.

Dit jaar hoogte en dieptepunten, kortom het leven!

29 maart Kaatje moeten laten inslapen...

23 November Spykertje moeten laten gaan....

  • Dat dit als eerste naar bovenkomt heeft denk ook te maken met het nummer van the sound of silence....

30 x een blog gemaakt met deze erbij 31....

24 x naar het ziekenhuis geweest

2 x ritje met de ambulance...

4 x spoed opname...

3 x overnachtingen ziekenhuis

Meer dan 148 aanvallen gehad....

Sinds 5,5 week geen aanvallen meer gehad waarschijnlijk 🏁

148 x seks gehad (geintje!!! Even kijken of Chris oplet 🤪)

1 x maar naar de tandarts 😇

Meer dan ooit gebruik gemaakt van ClipMyHorse...

Genoten van de jeugd...

Paar keer gelukkig mogen en kunnen schrijven bij leuke wedstrijden...

Niet autorijden...

Mijn 2 vaccinaties gehaald...

Mijn 48ste verjaardag mogen vieren....

Fijne dagen...

Klote dagen...

Halve dagen...

En zo kunnen we het vast wel vol krijgen en doorgaan tot vijf voor 12! Maar dag gaan we niet doen. Normaal bij de foto's ook een verhaaltje maar dit keer niet gewoon mooie dierbare momenten! Het is inmiddels 10 uur en ik ga eens bij de buren wat op tafel zetten. Mijn vader kan namelijk niet meer lopen die wacht op de oproep voor een nieuwe heup, mijn moeder is op een natte biels gaan staan en uiteraard gevallen en kan niet lopen door een enorm ei op haar enkel. En ach, als ik naar mezelf kijk lust ik ook wel wat 😜

Lieve mensen, pluk de dag, Carpe Diem, geniet van kleine dingen, geniet vooral van elkaar, leef intents naar beste kunnen, blijf niet hangen in het verleden maar maak er wat moois van en niet omdat het toevallig nu 31 december van het jaar 2021 is maar iedere dag!

Fijne jaarwisseling 🌃🥂