De titel van een stukje is het moeiijkste..

23-11-2017

Een goed lach is de zon in het huis.

Zo wat begon met buikpijn en rennen heeft zich uiteindelijk ontpopt tot een rustig verlopen dag. Gelukkig! Heel de ochtend heb ik op bed gelegen en een beetje tv gekeken en gelezen en weer een verassingsdoos gekregen met een super lieve kaart en ballon (Micky is helemaal blij met de doos en ik met de kaart en ballon! Mooi toch) om één uur ben ik lekker gaan douchen, dat vind ik altijd nodig na zo'n lange lig op bed (stinkerd) daarna lekker op het gemakje kleertjes aan en verder klaar gemaakt voor een bijzonder bezoek aan een bijzonder lieve en sterke vrouw (zijn toch altijd die vrouwen hè)! Met mijn moeder hebben we heerlijk wat gedronken en gekletst. En hoewel dit de eerste echte keer live was, had iedereen het gevoel alsof we elkaar al jarenlang kende. Dat komt natuurlijk door verbondenheid met "onze" Fonny. Raar hoe je zo maar het gevoel soms met mensen hebt dat het gewoon goed is. Maar goed, was wel even fijn, lekker eruit en gezellig wat wil een mens nog meer. Ook was ik helemaal verliefd op de 4 super gave Maincoon katten. Zo mooi, gracieus en slim gaaf ras! Dus overweegt u een kat aan te schaffen... Zo beetje reclame tussendoor moet kunnen toch?

Daarna met moeders naar de dierenarts. Prednison voor Chanel en Happy die nog steeds erge jeuk hebben. Helaas hebben alle wasbeurten met allerhanden shampoos en antischimmel zooi niet mogen baten. Ook de injectie niet dus dat maar even met grof geschut in de hoop dat dat wel helpt. Na de dierenarts nog voer voor de mousekillers op stal gehaald en tot slot nog even naar de winkels en een paar laarsjes gekocht. Kortom reden genoeg voor mijn lichaam (blijkbaar) om te zeggen, STOP ho hier en niet verder. Dus de terugweg naar de auto een paar keer moeten stoppen omdat ik niet door kon lopen vanwege de buikpijn. Zo klote is dat, sta je daar, je kan niets en wil maar één ding zitten of liggen. Gelukkig hebben we het met rustig aan doen ook naar de auto gered en toen ik eenmaal zat werd het wat rustiger. Goed thuis aangekomen en maar direct naar mijn (bijna) meest gebruikte ruimte onderhand. Het is even niet anders.

Gisterenavond hadden we trouwens echt weer zo'n mannen/vrouwen dingetje. We liggen op bed en kijken tv waar op dat moment reclame is. Wellicht kent iemand van jullie de reclame van een kledingsite About You? In ieder geval lopen daar op een gegeven moment tegen het einde 3 mensen langs elkaar (let op dit is dus aan het einde van de reclame, dus het is voor de meeste van ons al goed duidelijk dat het om kleding gaat) dus ik zeg tegen Chris, dat wat die linker heeft (gelukkig zei ik links en bedoelde ik links want daar heb ik ook soms nogal eens wat moeite mee) wil ik ook hebben. Nu lopen de drie personen alle drie met een zilverkleurige folie ballon met een getal en één met een procententeken. Zegt Chris, wat moet je met zo'n zilveren ballon?????? Echt, ik vraag meen je dat nu? En hij had echt niet door dat ik die zwarte jumpsuit bedoelde? Zijn echt alle mannen zo of was dit wel een momentje van een oververmoeide Chris? We hebben er wel lekker om gelachen, ballonnen... hoe komt 'ie er toch bij.

Net lekker gegeten andijvie stampot met speklapjes, lekker. Ik vind stampotten (echt alle) zo lekker! Voor mijn doen goed gegeten. Wat dat betreft lijkt het soms toch weer wat beter te gaan. Alleen kreeg ik nu ook weer na een uur enorme krampen. Gelukkig kreeg ik nu op het toilet niet veel tijd om er over na te denken wat Micky maakte de deur open waarna gewoon twee honden en een kat zich in deze enigszins kleine kamer wurmden. Dus het afzien wordt dan gelukkig wat afgezwakt. Snap trouwens echt niet waarom die beesten zich in die ruimte met "die" luchten willen begeven. Zouden dieren dan toch niet zo'n goede reuk hebben? Of gewoon de definitie anders hebben tussen lekker ruiken en vieze lucht. Who cares...

Het is inmiddels acht uur, Chris heeft net hooi gevoerd en ik heb op Clipmyhorse naar Aken zitten kijken. Het is een enorm aangeklede hal en het straalt echt puur kerst uit! Hopelijk zaterdag goed genoeg om er met Josje heen te gaan en te gaan kijken. Eerst even morgen een spannende dag, maar ik hoop echt dat het allemaal mee valt. Ik heb in mijn achterhoofd mijn innerlijke godin die lispelt dat het goed gaat zijn, maar dat andere stemmetje pffff dat wil je niet weten. Ik probeer me maar vast te houden aan het feit dat ik al zoveel meer mooie maanden heb gekregen en hoop dat morgen daar niets aan gaat af doen!

Fijne avond.