Druk dagje.....

15-06-2018

A best friend is like a four leaf clover, hard to find and lucky to have.

Gelukkig heb ik veel klavertjes van vier om me heen en ach als er dan één wordt weggeplukt.... Hebben we altijd de rest nog! Gisteren was het een dag met lekker actieve huishoudelijke bezigheden. Ramen aan de buitenkant van het huis gedaan. Toen woensdag de psycholoog aan de keukentafel zat viel het me ineens op, ah die zijn echt heel vies. Uiteraard flap ik dat er dan ook direct uit, totaal onnodig want ze zat met haar rug naar de ramen... Busted! Gisteren dus maar even rechtgezet. Gisteren zijn ook Arnold en Magda voor een paar daagjes gekomen. Arnold is een ruime maand terug aan een tumor in zijn hersenen geopereerd. Gelukkig is zijn operatie goed gelukt, ging het om een goedaardige tumor en is het in zijn geheel weggenomen. Wel is hij nu doof aan zijn linkeroor en heeft hij nog niet zo´n geweldig evenwicht, maar wauw wat een herstellend vermogen heeft de mens toch! Trots op mijn neef!

Nadat ik gisteren tot vier keer toe had geroepen dat ik zou stoppen met poesten ging ik, eigenwijs als ik ben, uiteraard weer door en door en te lang door. Daarom uitgeput op bed en geen puf meer voor een klein stukje. En dan de nacht die was niet zo fijn veel wakker en weer die irritante buikpijn. Helaas het is niet anders, dus even wat gegeten en wat ingenomen. Vervolgens heb ik wel heerlijk geslapen tot Chris me om tien uur wakker maakte...oeps. En zo is het nu alweer de 16e, oké wel pas net een uurtje want ik lig klaarwakker op mijn bed en heb weer iets nieuws, ja ja deze hebben jullie nog niet vaak voorbij horen komen... ik heb pijn in mijn rug. En helemaal niet erg als je weet wat ik vandaag allemaal weer gedaan heb, maar in mijn achterhoofd dat innerlijke stomme duiveltje die zegt dat het de metastasen zijn die in mijn ruggengraat zitten. Mijn innerlijke godin stelt me enigszins gerust, good job today en het zijn gewoon de spiertjes. Want vandaag heb ik weer lekker lopen verven van half één tot acht uur! Wel op de steiger een boterhammetje met omelet van moeder gekregen (lekker gemarineerd door mijn verf handen) en 's avonds ben ik snel aan tafel gekropen waar we gezellig met zijn allen spaghetti aten. Geen zitvlees uiteraard dus snel nog even verder. Ben alleen vergeten een foto van het resultaat te maken van mijn uren vandaag. Kan jullie wel vertellen dat er 3,5 liter verf doorheen is en weet nu dat metaal voorzien van verf (ja, ik heb wel de juiste verf gekocht hiervoor 😊) moeilijker is en meer irritatie opwekt dan de nodige meditatie die ik in het schilderen zoek! Het zit er in ieder geval op, morgen nog de twee palen die er staan en dan gaan we door naar de grootste deur van het erf...helaas ook metaal maar ik heb goede hoop dat die gemakkelijker zal zijn omdat deze egaler is dan mijn klus van vandaag. Om negen uur stond ik onder de douche nadat ik eerst met behulp van tante Tien (die mij naar de verfplekken navigeerde op mijn lichaam) mijn benen, armen en zelfs decolleté kon schoonmaken met Terpentine. Bah, bah wat ruikt dat toch sterk. Nadat ze enigszins weg waren gepoetst als de wiederweerga dus de douche in. En om half tien uitgeput op bed gestort met een enorme pijn in eigenlijk al mijn ledematen, old woman!

Vervolgens nam ik mijn slaappilletje en tralalala, hier lig ik dan. Te stuiteren in bed...En ik ben echt gewoon moe! Ik geef het de schuld aan de Cherry Coke cola. Wat ik normaal helemaal niet drink maar ik had trek in zoet, en dat paste wel bij mijn ook hebbende dorst... problem fixt! Totaal geen rekening gehouden met het feit dat er dus cafeïne in zit waardoor ik nu dus lekker wakker ben! Ja, slimme meid die ikke 😊.

Morgen had ik gehoopt naar Nieuw en Sint Joosland te gaan de laatste observatie voor het EK van de jeugd. Maar het is zo'n roteind rijden dat ik toch maar besloten heb niet te gaan. Moeilijke beslissing maar alleen zo'n stuk rijden is denk niet zo'n succes. Hoop dat ze allemaal goed rijden, kleine mini profi kanjers!

Fijne nacht. 😊