Een gewone maandag de 21e...

21-10-2019

Beste muziek, dank je wel voor je trouwe gezelschap. Voor het legen van mijn hoofd, het helen van mijn hart en het verbeteren van mijn humeur.

Aldus VoorPositiviteit.nl via een tweet vandaag. Ik heb het er al eens vaker over gehad muziek is echt een wezenlijk deel van mij, altijd al maar de laatste jaren vooral. Als ik eenpest humeur heb zing ik echt nooit mee. En soms dan komen er de juiste nummers in één keer achter elkaar waardoor ik eerst mee mompel, vervolgens toch ga neuriën om uiteindelijk in uit volle (vooral de mijne 🙈) borst mee te blèren. Wel met mijn eigen teksten want dat is altijd wel een dingetje... teksten onthouden... volgens mij veranderen ze die stiekem iedere keer.

Dus daarom deze quote, het is een rake! Vanmorgen was het ook zo'n ochtend waarbij niets ging zoals ik het graag wilde en was ik eigenlijk ook in een stomme bui. Echter dank zij de paardjes en de muziek op stal veranderde mijn humeur ook! Kijk dat is dus iets wat ik opschrijf in mijn ideeënboekje wat ik bij hou als huiswerk van de psycholoog. Wat werkt wel en wat werk niet om mezelf beter te voelen als het even niet zo lekker loopt. Eten is duidelijk mijn grootste uitweg voor problemen. Gek eigenlijk als.je bedenkt dat ik mijn eetprobleem-issue al dacht járen geleden achter me te hebben gelaten. Vervolgens krijg je het zwaarder en hopla, daar is het weer. Niet zoals vroeger hoor, de meeste mensen die mij recentelijk gezien hebben konden met eigen ogen waarnemen dat ik niet laxeer of.over geef. Nee, deze meid eet, vreet en Uhm... eet nog wat. En daarna denk ik vaak ,had ik dat maar niet gedaan 🙈. Maar goed ik schijn het niet al te erg te vinden anders zou ik het niet doen. Het meeste is ook allemaal vaak zó lekker....

Dit (het typen) staat ook op de lijstjes. Dit is ook een manier op andere gedachten te komen maar dan een positieve en geen destructieve. Kijk ik heb dus echt wel wat aan de sessies met de psycholoog want ik weet al wat wel een juiste manier is om je gedachte weg te halen van het echte probleem (tijdens de sessie heet dit de echte pijn) en zodoende ben ik er mee bezig waardoor ik uiteindelijk vast wel goede beslissingen zal gaan nemen. Ik zeg gewoon hardop dat ik best goed bezig ben weer.... Mmmm, niet helemaal natuurlijk want ik heb met paprika chips op. Geen hele zak (daar was ik heel goed in) maar een beetje. En gisteren is...zo lekker en de ijssalon is nog maar 5 dagen open dus nu weer een maand of 6 zonder dat lekkere ambachtelijke IJs van 't IJshofje of Huupkens... pfff ik denk dat ik maar wat bakken haal om t overwinteren 🤣.

Korte update:

- Kies is nog steeds hetzelfde

- Nog 8 dagen tot de endodontoloog

- Ik zie niet op tegen de scan

- Wel tegen vrijdag de uitslag

- Bas (de pony) reageert nu gelukkig goed op pijnstillers

- Ik heb gisteren op Kaat gestapt

- Het heerlijk was saampjes

- Ik tegenwoordig echt als Ma Flodder door het leven ga

- Time to change...big was!

Fijne avond!