Een vluchtertje :).....

23-04-2019

Soms is het gewoon heerlijk om even rust te nemen en erop te vertrouwen dat het allemaal wel goed zal komen. Laat lekker los en laat het leven zicht ontvouwen.

Amen.. Dinsdagavond en gelukkig dat ik daar op tijd achter kwam anders had ik gewoon Greys Anatomy gemist. Door de paasdagen is het allemaal een beetje ontregeld. En dan zijn ook mijn ouders nog weg dus is mijn gevoel voor dagen mee naar Emmen vertrokken met hen ­čśŐ. Maar het is dus al de dag na Pasen. De paasdagen waren niet echt noemenswaardig gewoon mooie momenten op zeer mooie dagen en daarbij ook nare momenten op diezelfde mooie dagen. We blijven gaan voor de mooie momenten, die zijn blijven immers goed in het geheugen liggen en die mindere uren... die belanden gelukkig toch nog steeds ergens op de achterhoede!

Dus vandaag was gelukkig een betere dag. Ik ben wel naar de huisarts geweest omdat ik nog steeds hele erge last had van mijn keel. Gelukkig ben ik gerustgesteld en klonken mijn longen schoon. Mijn keel is nog wel rood maar dit is ook op zijn retour. Dus paar zuigtabletten eroverheen en klaar.... Weg met de verkoudheid! De huisarts zei nog wel dat het echt een hele griepepidemie heerste. Hij had een dag op de huisartsenpost gewerkt met Pasen en daar waren heel veel mensen met griep en vooral kinderen en ouderen met longontsteking. Dus was het goed dat ik voor de zekerheid ook maar even ben gegaan. Ik weet de regel, liever een keer te vaak dan een keer te weinig!

Vanavond zouden Chris en ik gezellig met zijn twee├źn hierbuiten eten. Dus hadden we een besteld mij Porto Mauritsio in Heytse. En toen Chris er mee thuiskwam, kwamen we erachter dat hij zijn eigen eten miste.... Dus zat ik gezellig (not) mijn heerlijke eten (echt!!!) in mijn eentje op te eten. Gelukkig had ik gezelschap van de honden... Na 15 minuten was Chris terug, en ik klaar. Ik heb wel braaf gewacht met de tiramisu en uiteindelijk hebben we dat wel samen gegeten. Maar het romantische etentje wat ik in gedachten had.... Was helemaal verdwenen.

Het is inmiddels bijna half elf en mijn ogen branden van de vermoeidheid. Dus... tot snel...

Fijne avond.