Even een snel berichtje.....

09-02-2019

Every day is a new day, and you´ll never be able to find happiness if you don´t move on.

Oh oh, het is alweer zaterdagavond en ik moet gewoon weer even kijken waar de letters van mijn toetsenbord zitten (klein grapje, moet kunnen). Ik heb betere nachten gehad, waardoor ik in ieder geval niet meer verder ben gegaan met de vloer beneden. Wel ben ik vaak in de nacht naar beneden gegaan om wat slaapthee (thnx to Kim) te drinken en Rolex zijn lampje aan te doen. Maar eerlijkheid gebied mij te zeggen dat hij alleen maar wakker wordt als er iemand moet plassen of als ik aan het spoken ben, dus volgens mij is er zeker progressie in de verbetering van de Terror-nights!

Afgelopen dagen waren wel een mengelmoes van goed en slecht het zou een soap kunnen zijn 😊. Zoals tegenwoordig gebruikelijk laat mijn geheugen me nu een beetje in de steek en zou ik echt niet meer weten wat ik allemaal gedaan heb.... Maar de highlights weet ik natuurlijk nog wel!

Zo heb ik afgelopen vrijdag mijn eerste naailes gehad! Ja, echt waar naaien op een naaimachine. Een tijdje geleden zou ik die al hebben gehad maar toen was ik ziek en moest afbellen. Maar nu vrijdag was het dus zover. En ik oude muts, vond het geweldig! De les werd gegeven door Dorien (die in plaats van vriendin nu op kwam draven als lerares) en moeders en ik zaten aan tafel in de kamer ieder op zijn eigen naaimachine, geweldig! Wie had dat ooit gedacht! Ik vind het gewoon heerlijk om iets te maken, en ergens je eigen draai aan te geven. Nadien heb ik nog een knuffeltje gemaakt, weliswaar zonder patroon maar toch hij is kinderlijk leuk. Dus happy. Ik hoop dat ik jullie nog veel gemaakte dingen kan laten zien. Ik heb al zitten denken dat ik wellicht voor zieke kindjes of kindjes die het minder goed hebben, knuffeltjes kan maken. Vol plannen, nu nog uitvoeren! Laten we eerst maar eens verder oefenen en zien hoe het gaat.

Zojuist paar ritten via Clipmyhorse gekeken van Le Mans CDI. Ik wist niet eens dat dat kon maar werd gelukkig door Bregje erop gewezen. Die stuurde heel lief een berichtje met het Wilhelmus voor Daphne en Cupido van vandaag.

En ondanks ik nog een hele hoop blunders verder heb begaan, oftewel gewoon stommigheden... stop ik nu en ga naar de film Withney Houston kijken.

Fijn weekend en tot later...