Gewoon 9 maart......

09-03-2018

Vriendschap kun je nergens kopen, maar is de bron van elk bestaan. Je kunt er enkel maar op hopen eens met een vriend op weg te gaan.

En het liefst niet eens maar meerdere keren! HELP ik ben grieperig... en het komt helemaal niet uit. Ik wil nog naar Indoor Brabant morgen en zelfs wellicht ook vandaag. Dus vol paracetamol lig ik nu op bed naar de Grand Prix te kijken, geweldig! Je zal maar Anne Meulendijks heten en op je eerste WB gewoon even na acht combinaties nog op de tweede positie staan met maar liefst 71,565 %! Kanjers, ook van de rest heb ik uiteraard genoten. En more to come.... Maar nu is het even pauze dus kan ik mooi even een kort berichtje schrijven. Even ventileren hoeveel angst ik heb op deze momenten. Kan ik het beschrijven? Geen idee, ik ga het proberen. Voorheen heb ik natuurlijk al mijn zorgen geuit maar nu ik opgezette klieren heb, waarschijnlijk gewoon van de griep, gaan direct alle alarmbellen af. Dus typ ik nu wat ik voel en door dat te doen relativeer ik ook direct alle angsten, wel of niet terecht. Opgezette klieren, ja dat kan griep zijn dus strepen we die af. Hoesten en nog steeds slijm (in een hele mooie felle kleur groen) maar dit heb ik al een paar weken, gisteren had ik een hoestaanval en nu zal ik daar de naweeën wel van hebben. Pijn in mijn longen, waarschijnlijk van die hoestaanval. Spierpijn onderin mijn rug, zelfde oorzaak als hierboven en hé de leeftijd laten we die vooral ook niet vergeten... Ik kan nu nog wel meer verzinnen maar wat heeft het voor een zin? Conclusie is gewoon of de griep of de leeftijd, dus... knop om en genieten van de Grand Prix en daarna gewoon weer uit bed en genieten van de dag! Wellicht als Chris goed gehumeurd is nog naar Den Bosch om de U25 te zien en het springen.

Pauze is voorbij, ik ga weer kijken. Wellicht kom ik later terug, of gewoon niet J. Welnu nog even snel dan. Na al genieten en kijken even oogjes dicht gedaan. Toen naar stal even kijken of de varkens op stal zijn en of Chicken Little nog in de stal was met moeder. Moeder kip is door de temperatuur denk ik veranderd in een sloerie en gaat iedere keer met de Haantje de hort op. Conclusie, Chicken Little helemaal alleen in haar hokje piepend... Maar goed, ik kwam op stal en ja hoor Teigertje had de staldeur van de kippen opengeduwd en de kippensilo omvergegooid en geen idee hoeveel kippenmeel opgevreten.... Dus aangespoord om naar zijn eigen hok te gaan, waar hij het uiteraard niet mee eens was dus met een luid gegil (en dat kan hij net als de meeste varkens, je weet dan direct waar het gezegde vandaan komt) en protesteren naar zijn eigen stalletje gedirigeerd. Rommel opgeruimd kippenmeel overal.... En naar Chicken Little gekeken, het was stil in de box dus ik dacht dat moeder kip er wel bij zou zitten. Niets was minder waar, ze zat helemaal alleen (niet eens piepend, die hoop had ze al opgegeven) onder de warmte lamp. Acherm, ik haar gepakt en gekeken waar de familie mini kip zich bevond. Ik noem ze zo omdat we drie kippenfamilies hebben, dit ter info J) ze bleken in de moestuin van mijn vader te zitten dus ik Chicken Little erbij los gelaten en dat ging best leuk en vredig, totdat Tom ineens doorkreeg dat er een klein ander kippetje tussen de toch al "leuk om op te jagen kippen" liep. Hij neemt een sprong over het hek, van naast mijn enkel tot in de moestuin en slaat met een voorpoot zo Chicken Little een halve meter opzij. Je raadt het al, ik krijsen natuurlijk ,,TTTTOOOOOMMMM" dus hij schrikt gelukkig van mij en neemt een speurt naar het waterreservoir. Dus Chicken Little was save...en ik had van schrik en gegil half in mijn broek ge.....Conclusie ze kan dus nog niet loslopen en zit nu met moeder Kip opgesloten tot grote ergernis en onder luid protest van moeder Kip. Voor ik ze in het hok terugzette heb ik ze nog even in de moestuin laten spitten en Tom bleef heel lief bij mij om mijn enkels draaien totdat hij dacht ik spring op tafel... die kapot is en bestaat uit lossen aluminium planken.... Dus die planken schieten omhoog zo tegen zijn koppie..... Hij is niet meer in de moestuin geweest JJ...

Hij mankeert overigens niets....

Fijne weekend