Gewoon vrijdag 26 april....

26-04-2019

Aerodynamisch gezien kan de hommel niet vliegen. Maar ja, dat weet de hommel niet. Dus vliegt hij wel.

Tja, dat is dus ook de natuur! En zo ga ik het maar bekijken.. Theoretisch zou ik allang de accu op hebben alleen doe ik net alsof ik dat niet weet en ga gewoon door! Zou het lukken?

Nee, gekheid, onzin, stom gezwam... you name it! Het is nu vrijdag en ik moet zeggen dat woensdag, donderdag en vandaag redelijk goede dagen waren! Ik moet wel zeggen sinds vanmiddag heb ik weer erge pijn in mijn rechter flank en dat zit me toch niet lekker. Ondanks Morfine verhoging is dat een zeurderige pijn. Ik twijfel dan ook enorm of ik toch moet bellen of de scan niet eerder moet. Dit was zo afgesproken als ik last bleef houden na verhoging Morfine. Echter we gaan komende woensdag op vakantie en als we dan terug komen staat de CT snel genoeg (15e mei) op de agenda. Als ik maandag bel weet ik dat ik er dinsdag doorheen kan, wellicht maandag al echter dan zit ik heel de vakantie te stressen over de uitslag waarschijnlijk. Niet dat ik het nu niet doe alleen dan is het, als het slecht is, zeker en ligt het vast op beeldmateriaal. Nu is het een hersenspinsel en misschien wel gewoon een dwaling van mijn grijze massa die ergens iets dicteert wat er niet is. Dus genoeg stof om weer mee bezig te zijn. Gelukkig groeit het onkruid zo enorm hard dat ik lekker geestdodend onkruid kan wieden en verwijderen. Lekker met mijn Samsung Buds in en You Tube Music en zingen maar...

Dinsdagavond is er weer een veulentje geboren, een hengstje dit keer. Oxbow genaamd en wat een kanjer! Helemaal verliefd op deze mooie donkerbruine man! Woensdagavond ben ik met Denise gaan kijken en werden we samen verliefd. Niet alleen op Oxbow maar ook op Ovanta het merrieveulen van 5 weken oud. Zo mak en bijdehand, geweldig! Heel benieuwd of Kaat dadelijk eenvoudig drachtig word van Desperado. Ze is in ieder geval nu wéér goed hengstig met maar 1 week tussen de vorige hengstigheid in. Vorig jaar was ze ook totaal ontregeld, of het is gewoon een nymfomaan paard... dat kan natuurlijk ook. Dat is één van mijn doelstellingen dan weer.... Het veulen van Kaat na een dracht van zo'n 11 maanden. En dat wil zeggen voor mij weer een bonus jaar! Let's hope it will be!

Op de terugweg naar huis woensdagavond reed Denise. Uiteraard want Denise rijdt nu eigenlijk alleen nog maar J. En geloof het of niet, de muts rijdt gewoon verkeerd. Ik zat er zelf natuurlijk ook bij maar ik had een excuus ik zat in mijn telefoon met mijn snufferd. Maar die dromer rijdt gewoon voorbij afslag Weert.... Dus gingen we de afslag erna af. Opgelucht haalde Denise adem en zei dat ze wel wist waar we nu waren... Wat in werkelijkheid toch niet zo was. Echt het was een tafereel van een horrorfilm. Afgelegen landweggetje, langs het kanaal, de regen die op de ruiten kletterde... oh ja, en het was 10 uur geweest dus ook nog eens stik donker! Omdat ik over mijn slaap was werd ik vervelend en begon Denise bang te maken. Voor de grap uiteraard... Dus ik zei dat ik bang was en dat ik ook niet eens zeker wist of ik een hamertje in de auto had liggen mochten we het kanaal inrijden... Ik overal zoeken, nou dat gezicht.... Werkelijk ik heb in een deuk gelegen. Gelukkig kwamen we na 15 minuten aan in een plaats tussen Nederweert en Weert en herkenden we allebei de weg weer... Nu ik het typ is het lang niet zo grappig als het in de auto was... Neem van mij maar gewoon aan dat het leuk was! Wel is er doordat we verkeerd reden een Milkshake door mijn neus geboord... we kwamen nu niet meer in de buurt van de Mc Donalds....Karma???

Donderdag was een moeilijke ochtend. Na het voeren had ik buikpijn en ben naar bed gegaan. Denise zou me wakker maken om de paarden te doen, maar had besloten om me te laten liggen. Gelukkig want ik werd wakker zonder buikpijn én de stallen waren klaar en de paarden stonden heerlijk buiten! In de middag ben ik Met Janneke naar een stal gegaan om te kijken wat we met Kristie gaan doen, ook weer stof tot nadenken. En ook daar ben ik nog niet over uit! Vandaag een goede dag verder, afgezien van de pijn in mijn flank. Vanmiddag is Kim gezellig op de thee geweest en zijn we in de namiddag in de weer geweest met een nieuw kuikenkind. Deze zit nu veilig met zijn moeder in het broedhok met warmte lamp. Laten we hopen dat deze het gewoon gaat halen!

Hele fijne avond en een leuke Koningsdag!