Glow Eindhoven

13-11-2017

Het opperste geluk in het leven is de overtuiging dat je bemind wordt.

Zo en dan ineens zitten we in de auto onderweg naar eindhoven. Vanmiddag belde Josje of we zin hadden om vanavond naat Glow te gaan. Zin uiteraard wel, maar of het haalbaar is, is een tweede. Vanmorgen en vannacht echt veel last gehad van mijn buik. Dus gezegt dat we ook wel willen maar besloten dat ik eerst maar nog een paar uur zou gaan slapen. Omdat de oncoloog nog niet gebeld had nam Chris mijn telefoon mee (nu echt mee šŸ¤£). 

Vanmorgen toch mijn dagelijkse werkzaamheden (stal vegen) eerst gedaan. Weer helemaal in een deuk gelegen om Tom & Poes die echt samen acrobatische capriolen uithalen. Lucht sprongen, salto's, bokje springen dubbele axels, you name it.... they did it! Ook nog een klein schrik momentje toen ik uit het hooi-hok rechtdoor wilde lopen en Poes besloot voor mij langs te schieten om vervolgens haaks op mijn voeten linksaf te gaan.... en geloof me als ik zeg dat ik niet heel stabiel op mijn voetjes sta... dus wederom klein vloek momentje gevolgd door een lachsalvo omdat t eigenlijk best grappig was en ach, niet gevallen dus no problem. 

De rest van de dag heb ik dus geslapen en nu zitten we zoals gezegt in de auto. Josje en haar vriendin zijn met de trein en al in Eindhoven wij nu bijna. Wat ik wel een beetje moeilijk vind nu is dat dit de eerste keer wordt dat we de rolstoel bij ons hebben. Ik kan echt nog wel lopen, maar dit soort lange stukken gaat niet en vooral nu niet met mijn buik. Het is beter zo, beter met rolstoel als je hem toch hebt dan daar balen dat het na 10 minuten niet meer gaat. Chris zei beter mee verlegen dan om verlegen. Welnu we zijn in Eindhoven dus, tot later....

Zo onderweg terug naar huis. Het viel een beetje tegen... wel veel mooie dingen gezien maar het was een eind lopen voor de rolstoel duwers dus zijn Chris en ik eerder gestopt. Uiteraard werd het daarna heel mooi . Maar goed zittend in de rolstoel met ongelijke ondergrond en al een buik die vam slag is.... geen goede combi. Blij dat ik nu in een beter geveerde auto zit!

Dus kort stukje wederom niet veel gedaan, maar toch even eruit!

Tot morgen