Hello Fresh in het kwadraat.....

12-11-2019
Hoe dichter je bij jezelf staat, hoe gemakkelijker het is om open, kwetsbaar en authentiek te zijn.


Aldus VoorPositiviteit.nl op Twitter. Ik vond dit wel een gepaste quote omdat ik zaterdag, toen ik een heerlijk me-momentje had bij de kapper, een complimentje kreeg dat ik zo open over mijn ziekte kan praten. Ik zat in de stoel en had het met de kapster over hoe het ging. Dus ook mijn depri-tijd eerlijk verteld. De buurvrouw heeft dit meegekregen en bleek een verpleegkundige (als ik het goed onthouden heb) dus toen de kapster even een andere klant verder hielp kwamen we in gesprek. Zodoende, mijn beknopte verhaal aan haar. Soms vind ik het op een vreemde manier prettig om er over te praten met een vreemde, geen idee waarom eigenlijk. 

Want ik moet zeggen dat de gesprekken met de psycholoog me meer tegen gaan staan. Heel kort door de bocht omdat ik weet dat ik er zeker baat bij heb. Maar dat 'digging deep' is zo enorm vermoeiend šŸ™ˆ... Toch maar even doorzetten en volharden! Komende week mag ik weer en ik moet dan ook echt verder met mijn brein-huiswerk. Ik ben wel uitgekookt wat dat (huiswerk) betreft want ik vlieg door mijn nagelgebeuren huiswerk heen en laat rechts op het bureau het mapje van de psycholoog lekker liggen, oeps.


Wat heel fijn is om te zeggen is dat ik al 3 nachten aan 1 stuk (afgezien de plasonderbrekingen) door slaap! En nog leuker is dat Terror dit ook doet! Eigenlijk is het gewoon een super aanhankelijke kat. En doordat wij met mooi weer en vooral de zomers bijna alleen maar buiten zijn, greep hij de nachten om bij ons te zijn! Want nu zijn we meer binnen en voilĆ” het kattenbeest is mak! Durf het nog niet te hard te roepen maar deze 3 dagen waren al heerlijk. Dat ik beter slaap is ook omdat ik mijn eigen grenzen beetje bij beetje aan het verleggen ben. Ik probeer beetje (met nadruk op beetje) op te letten wat ik eet. Probeer iedere dag minimaal 5.000 stappen te zetten en probeer geen middagslaapje meer te pakken. Zo loop ik ook nog steeds bijna iedere dag een rondje in het bos met de honden Ć©n kruip ik steeds vaker op Kaat. En nu niet eens alleen maar stappen maar probeer op te bouwen met draven en galopperen. Echter krijg ik dan helaas veel pijn in mijn rug en rechter flank. Om nog maar niet te spreken over mijn gehijg als een...oud wijf.... Echt, serieus inclusief snotneus en enorme rode konen. Wat dan weer enorm schrikken is als ik mezelf zie met kap, en dik rond hoofd Ć©n hoog rode (hamster) wangen. Totaal niet sexy....helaas. het verbaasde me dan ook dat Chris een bepaalde opmerking maakte. Het ging als volgt; ik na 20 minuutjes klaar met rijden en aan het stappen en vroeg Chris hoe het eruit zag. 'Op zich wel netjes denk ik,' zegt Chris. 'Alleen met dat zitten zul je nog wel flink moeten oefenen.' Ik begin gelijk aan mezelf te twijfelen, shit zit ik echt zo en ben ik te zwaar? Dus vraag hem uiterst serieus: 'Plof ik te hard in het zadel of beweegt alles gewoon teveel?' Direct schoten er beelden door mijn hoofd van de aflevering Opgezadeld met Britt van gisteren toen er echt iemand door het beeld gestuiterd kwam. Erger nog ik had daar vanmiddag nog heerlijk om staan lachen in Koningslust.. Toen reed ik weer langs Chris en zag zijn uitgestreken smoel..... hij doelde op een andere bezigheid.... Zelfde term andere locatie... Totaal onverwachts en dat van Chris.... De wereld veranderd.... šŸ¤£.


Na het rijden en naverzorgen direct de keuken in gegaan omdat we via Hello Fresh een uitgebreide maaltijd hadden gekozen. Iets bijbetalen maar absoluut de moeite waard. Niet alleen het menu was redelijk uitgebreid, nee ook de bereidingstijd was uitgebreid. Op het bereidingsformulier stond dat de bereidingstijd 60 minuten zou zijn. Nou geloof mij maar dat was het niet. Tenzij je wellicht octopus-armen hebt en een professionele keuken inclusief 3 ovens en veel werkruimte en een eigen sous chef! Anders gaat dat echt niet lukken. Maar na 1.5 uur ruim was het klaar en eerlijk is eerlijk het was heerlijk!! 

Inmiddels is het bijna 10 uur. Heb ik op mijn telefoon mijn blog gemaakt omdat ik zo slim was mijn pc na het installeren van de updates opnieuw te laten opstarten... we zijn 1.75 uur verder en hij staat op 27%... Toen had ik om kwart over 9 mijn blog klaar wil het opslaan en druk op een verkeerd icoontje.... Halve blog weg.... Dus maar weer even opnieuw getypt in de hoop dat ik nu beter oplet met opslaan en kopiƫren....

Fijne avond nog