Here I am....

01-02-2023

Here I am ..... 

1 februari 2023 bijna een jaar geleden mijn laatste blog gemaakt. En dat er veel kan veranderen in een jaar... tja dat weten we allemaal.


Het goede, de relatief stabiele gezondheid, het slecht het verlies van veel dierbaren verwacht en onverwacht keer op keer een confrontatie met de "gewone" weg van het leven.

Goed later wellicht meer. Op dit moment bevind ik mij in de wachtkamer van.... Tromgeroffel... jawel de tandarts. Dè kies is wederom afgebroken dus hopelijk een quick fiks. Wellicht wishfull thinking maar, het is zoals het is. Dus zat ik eigenlijk een nutteloos spelletje te doen op de telefoon en besloot dat ik de tijd ook wel kon vullen met wat tekst. Schrijven is altijd voor mij een grote uitlaatpost geweest dus hopelijk kan ik de draad weer oppikken en doorgaan waar ik ooit gestopt ben.

Om een heel jaar terug te halen is voor mijn niet al te actieve brein, oké overuren maakt het wel maar slim en accuraat werk kunnen we er niet meer van verwachten 😉, niet echt mogelijk. Uitetaard speelt de leeftijd een grote rol.

Zo inmiddels weer thuis met een half verdoofd gezicht (zenuwblokkade) en helaas een epilepsie aanval op de teller. Maar het goede nieuws de kies is gevuld en kan weer een rondje of wat mee. De aanval werd echt puur getriggerd door a. Stress, b. de lamp en c. de pijn. Deze is dan ook niet echt onder de categorie epilepsie te zetten. Gelukkig had ik ook niet in mijn broek geplast wat volgens mij lig ik al genoeg voor schut (leuke woordspeling) als ik zo lig te schudden. Laten we er maar om lachen het is tenslotte weer voorbij. De tandarts gebruikt bij mij gelukkig altijd bijtblokjes dus zijn haar handen en attributen altijd veilig. Ook niet geheel onbelangrijk.

Goed ik ben nu dus letterlijk leeg en moe dus voor nu..

Fijne dag x