Kempenhaege deel 2 Heeze.....

24-08-2021

Wanneer je geen invloed hebt wat er gebeurt, bepaal dan zelf hoe je reageert op wat er gebeurt. Daar zit je kracht.

Aldus VoorPositiviteit op Twitter. Juiste quote op een geschikte dag 🙈.

Vandaag alweer 24 augustus nog 4 maanden voor kerst 🤣. Maar ook de verjaardag van mijn peetoom Herman en neef Paul, just so you know!

Het is nu net over half 9 in de ochtend en ik zit in het zonnetje voor Kempenhaege in Heeze. Ik ben net met de Valyss (taxivervoer doelgroep) hier af gezet. En daarmee heb ik mijn eerste keer gehad van het vervoer buiten het reguliere openbaar vervoer om. Kunnen jullie het nog volgen? Ik mag door de aanvallen tot een jaar na de laatste aanval (wat dus bijna dagelijks wordt opgeschoven) niet autorijden. Normaal heb ik het geluk dat Chris eigenlijk altijd mee kan maar vandaag voor het eerst een keer niet. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er best tegenop keek. We hebben allemaal wel eens zo'n "gehandicapte bus" zien rijden. Zelf als ik het weleens zag heb ik stiekem weleens gedacht dat ik hoopte daar nooit in te hoeven zitten. Maar nu ben ik toch wel blij dat het er is èn dat ik er gebruik van kan maken. Om ons heen zat lieve mensen die willen rijden en helpen, maar dit is van alles voor mijn gevoel toch nog een beetje zelfstandig 🙈.

Nadeel, na de ontspannen enigszins gezellige rit, zit ik dus 35 minuten te vroeg voor Kempenhaege. Voordeel even tijd voor een korte update. Vorige week was ik opgenomen in Oosterhout en na het avondeten toen is er eigenlijk niets meer gebeurd op "aanvals-gebied" in de nacht, die echt wel beroerd was door de draden op mijn hoofd en het 1 persoons bed met tralies, heb ik 2x spiertrillingen gehad in mijn linkerbeen en daar bleef het bij. Maar toch heb ik daarvoor op de rode knop kunnen drukken... was het niet geheel zinloos dus. Thuisgekomen was ik ondanks 24 uur niets doen....enorm moe...

Grappig detail ik had hierboven eerst bekaf staan, stond raar dus verwijderd. Toen doodmoe maar dat woord probeer ik eigenlijk altijd te mijden, iets met bijgeloof??

Maar goed, hoe lekker ik hier ook in het zonnetje zit (gewoon warm op de vroege ochtend) moet ik toch snel gaan handelen. Deze nietszeggende blog plaatsen en mezelf aanmelden bij de balie. Vandaag een dag met neuro psychische testen en oefeningen.... Let's breng it on!

Fijne dag verder....