KERST 2017 STARTS KNOW

24-12-2017

JOY
HAPPINESS
PEACE LOVE GO
SMILES LAUGHTER PLAY
MAGIC MOMENTS REJOICE SING
LOVE EMBRACE CELEBRATE TOGETHER
SWEETS TREATS BREAKFAST LUNCH DINERTIMES
GIVING SEASON PEACE ON EARTH LOVE TO ALL ENJOY
THE BEST GIFT  OF ALL  IS   YOU WONDERFULL  AS ALWAYS 
JUST BECAUSE THIS IS THE MOST WONDERFULL TIME OF THE YEAR
M E R R Y    CHRISTMAS
M E R R Y    CHRISTMAS
TO ALL LOVELY FRIENDS

De winter is in mijn hoofd, maar de eeuwige lente is in mijn hart.

Ben meer van de zomer maar oké de zonnige lente zon is ook een optie natuurlijk. Zo, daar zit ik dan op 24 december 2017 in mijn kantoortje achter de PC mijn dagelijks (bijna) leventje te beschrijven. Ik wilde gaan typen, nooit hadden we durven dromen dat ik hier nog zou zitten, maar eigenlijk klopt dat niet. Want voor februari 2017 hadden we nooit gedacht dat ik ongeneeslijk ziek zou worden. Daarin tegen hadden we sinds het bericht van eind februari 2017 niet meer durven hopen en dromen dat ik nu 'gewoon' kerst kan en mag vieren! Dol gelukkig enerzijds, zo dubbel gevoel anderzijds. Probeer maar in het hier en nu te denken en te genieten van een gezellig samen zijn met de familie.

Afgelopen twee nachten waren wederom 'stom'! Ik heb gewoon maar een paar uur geslapen. Vrijdag op zaterdag veel pijn gehad maar zaterdag op zondag eigenlijk helemaal niet. Op de één of andere manier kan ik gewoon niet slapen. En die pilletjes hebben teveel nare bijwerkingen.. dus maar gewoon liggen zuchten, en zuchten en beetje tv gekeken. Zaterdag heb ik na de paarden weer blad geblazen en in de middag moesten mijn moeder en ik nog naar de Welkoop voor voer voor de kippen. Daarna wilde ik nog even naar de snuffelwinkel in Panningen, echter toen we op de weg daar heen waren kwam mijn moeder erachter dat ze geen eten voor die avond had. Dus ook nog maar even naar de groenteboer. Mijn hemel, wat een chaos in Panningen, parkeerplekken niet te krijgen maar wij hadden even buiten het centrum geluk dus ik met mijn paardenkloffie en mijn moeder in één of ander joggingbroek (met gaten) gewoon naar de groenteboer. Terwijl ze uitdrukkelijk tegen me had gezegd dat ze alleen bij de Welkoop even de auto uitwilde in verband met haar 'oude kleren'. Maar goed, gezellig door velen nagestaard en gewoon gedaan of het onze dagelijkse outfit was. Wacht eens even, dat is het onderhand ook J, hier op het erf komt niemand dus lopen we er lekker gemakkelijk bij, juist in bovengenoemde kleding. Geweldig toch, ik het tutje van vroeger, make-upje, haartjes, kleertjes en nu zelf mijn ontembare haardos laat ik voor wat het is als ik de deur uit ga. En geloof mij, een dik jaar geleden had dat echt niet gebeurd. Best lekker eigenlijk gewoon ongecompliceerd.

Een uurtje geleden zijn de eerste kerstgangers gearriveerd en ik heb me even afgezonderd om dit stukje te maken. Ik was begonnen maar toen kwamen ze. En gezien het nu kerst is denk ik dat ik me maar moet gaan mengen in het kerstgedruis. Bij dezen wil ik iedereen fantastische dagen toe wensen, maar dit geldt niet alleen voor de kerst of oud op nieuw. Iedere dag is een feestje en afgezien van de dingen die moeten gebeuren zit er echt wel hoe moeilijk een dag ook is of lijkt een lichtpuntje. Dus ik gun iedereen gewoon het zien van die puntjes, hoe klein ze ook zijn! Geniet van elkaar en met elkaar iedere dag weer!

Warme kerstdagen allemaal, ik denk dat ik beperkt zal typen door de gezelligheid!