Kort en niet eens krachtig....

02-02-2018

Houd de liefde in je hart. Een leven zonder liefde is als een zonloze tuin met dode bloemen. Het bewust zijn van liefhebben en geliefd zijn voorziet het leven van een warmte en rijkdom dat niets anders vermag.

Jaaaa, ik heb onwijs goed geslapen! Echt zo fijn, uiteraard met pil maar dat maakt mij gewoon even helemaal niets uit! Om elf uur zou de tv vanzelf uitgaan en ik heb dat niet meegemaakt dus sliep ik daarvoor al. En pas om acht uur vanmorgen werd ik wakker! Dus een nacht zonder piekeren, maar vooral ook een nacht zonder buikpijn en rondspoken, dus ik ben blij! Omdat Chris nachtdienst had en dus om acht uur naar bed kwam, ben ik er gewoon weer bij gekropen en heb geslapen tot kwart voor tien... mijn telefoon ging... Maar het was ook wel tijd om een keer uit bed te gaan. Vooral omdat ik mezelf voor genomen heb om actiever te zijn. Zal wel eerlijk verklappen dat daar vandaag niet echt heel veel van terecht is gekomen J.

Dus ontbeten en daarna met mijn moeder de stallen gedaan. Omdat ik te snel na het ontbijt ben gaan bukken kreeg ik even wat krampen, maar toen ik even ging zitten was het redelijk snel weer weg. En verder vandaag ook de hele dag zonder "echte" buikpijn, dus een hele goede nacht en dag! Ik zeg daar gaan we vaker voor!

Op het moment dat ik dit aan het typen ben zit ik naar KWPN tv te kijken, daar is de hengstenkeuring aan de gang en op dit moment is de vierjarige competitie aan de gang en er zit echt heel wat talent bij allemaal knappe mannen. Dus zoals jullie misschien zullen begrijpen.. ik ben er met mijn hoofd dus niet helemaal bij en ga jullie een fijne weekend wensen!

Fijne avond.