Mooi weekend...

18-02-2018

Je stopt toch zeker niet met plezier maken omdat je ouder wordt. Je wordt juist oud omdat je stopt met plezier te maken. Dus... maak plezier!

Afgelopen nachten waren niet leuk, zo dan hebben we dat maar gehad en hoeven we er ook niet meer moeilijk over te doen. Zelfs een half pilletje en een pilletje konden het niet verhelpen. Dus vandaag niet gerust en we zien wel hoe dat zich ontwikkeld. Zaterdag een hele fijne dag gehad, hele mooie paarden met hele goede ruiters mogen bewonderen! Daar leer je altijd weer heel veel van! Doordat we (Denise was gezellig mee) al heel vroeg op pad gingen was ik er om kwart over zeven al uit. Dit is het laatste jaar echt sporadisch voorgekomen. Alleen als we vroeg naar het ziekenhuis moeten, maar dan heb ik het geluk niet zelf te hoeven rijden en slaap ik een soort van verder in de auto J. Nu echter moest ik rijden en dat was dan toch anders. Maar het ging goed, heel goed zelfs we hebben echt een top dag gehad. Rond drie uur waren we weer thuis en was ik werkelijk gesloopt. De terugweg was al moeizaam maar zolang ik eet (ja, echt waar) gaat het goed en dus was Denise mij kleine stukjes chocolade reep (irritant klein in mijn ogen en vooral mond J) en hadden we ook nog broodjes gehaald toen we gingen tanken. En zo was de afstand snel overbrugt. Bij thuiskomst eerst naar de wc gesneld... Daarna heb ik de paarden snel binnen gezet en ben ik in bad gegaan (deze vieze ikke moest eigenlijk vrijdag al maar ik had echt geen zin...) dus ik in bad en blijkbaar in slaap gevallen want Elly kwam de was boven brengen en had alles zelfs al opgehangen toen ze me wakker maakte, ik snurkte zelfs... Dus snel uit het inmiddels koud geworden bad geklommen (zonder hulp J omdat ik namelijk pijn in mijn gewrichten heb en vooral ellenbogen en schouder kwam ik niet meer op de gebruikelijke manier uit bad.. nu draai ik me om en kan omhoog met mijn benen.... Is dit de leeftijd J?). Reden van de pijn is waarschijnlijk de dosis Morfine die omlaag is gegaan mede voor mijn nieren en buik, echter vrijdag kaart ik het weer aan want de pijn is constant op bepaalde plaatsen om niveau vier en dat hoeft echt niet zo te zijn. Dat terzijde, daarna snel mijn nieuwe heerlijk zittende Optidee pyjama aan (thnxxx Judith) en op bed gaan liggen. Het was toen kwart over vier geloof ik, en daar sliep ik tot een uur of zeven... Dus wat betreft de nacht die volgde... het had een oorzaak ik had gewoon niet zo lang moeten slapen op die rare tijd! Maar desalniettemin... het was een heerlijke powernap. Daarna taco's gegeten waarna ik direct buikpijn kreeg, blijft een lastige die buik... En toen samen met Chris filmpje gekeken. Toen we op bed lagen snurkte Chris vrij snel in slaap en ik heb nog een aantal films gezien, waaronder een stomme film over geesten en hekserij...nogmaals hij was stom en het einde (een open einde) dus nog stommer.

Geslapen of niet vanmorgen om acht uur de wekker, want de paardjes moesten gevoerd. Ik heb mijn piggy onesie aangedaan en ben gewoon gaan voeren. Buiten was het heerlijk en zo mooi, dit had ik toch echt wel gemist. Die mooie zonsopgang, de rijp op de bomen en het gras, de vogels... Ja, vroeger opstaan staat nu ook weer op mijn verlanglijstje. Verder rustig aangedaan en schaatsen nog gekeken waarbij echt ter Morst hele knappe prestatie neerzette! Lekker in het zonnetje gezeten en blad geblazen in de wei. Kortom productief dagje, and it feels good!

Dus morgen op naar weer zo'n dag! Oh ja, significant detail de top tien van lekker zonder dat het eten is klopt nog aardig JJ. Morgen een top tien van de dingen waar ik blij van word! Stay tuned!

Fijne avond