Mooi....weer....weer....

14-02-2018

Happy is the new rich!

Happy valentines day... to all our loved ones Y. De veertiende februari is alweer bijna voorbij en wat een mooie dag. Schitterend weer en we begonnen de dag ook na een perfecte nacht! Dus tja, wat valt er dan te schrijven J... Na de stallen hebben we met zijn vijven, onder het genot van een heerlijke Valentijnstaart die Elly mee had genomen, gezellig naar het schaatsen gekeken en wat was het weer onwijs spannend! Maar wat mooi is het toch als het weer lukt bij één (ze zijn het allemaal want ze rijden er maar wel mooi 'even'!) van de Nederlandse deelnemers, geweldig. Ze zeggen dat een Olympische medaille de mooiste is dus, hoe bijzonder is het voor hen! Ook de ontlading te zien bij de levenspartners, coaches en het hele team! Wat een passie, wij zien de roem maar ik ken de andere kant van dit gedreven leven van deze topsporters en geloof me die moeten echt zo vaak afzien. Ik denk dat een niet topsporter het leven van een topsporter niet zo kunnen begrijpen, zo ook het leven naast de topsporter want ook dat is helemaal toegewijd aan de sporter. Hoe dan ook, de beloning zien, het winnen, het doel behalen! FANTASTISCH!!

Het is nu kwart over zeven, na de Olympische spelen hebben we lekker buiten in de zon gezeten en een beetje lopen niets doen eigenlijk. Genoten van Tom & Poes die de waterval hadden ontdekt en de riet-pollen in de border. Daarna paardjes naar binnen en Kaatje en Bas een grote poestbeurt gegeven en Kaatje ook een beetje toonbaar gemaakt (manen geknipt). Daarna eten, paarden voeren en gelijk het hooi erin gedaan want mijn buik is het niet eens met het voeren na mezelf eerst te hebben gevoerd... Dus klein stukje gecompenseerd door een paar extra foto's.

En voor wat betreft Valentijnsdag, iedere dag is mijn Chris mijn Valentijn ik kreeg vandaag mijn tas op bed cadeau (gloei, gniffel, yesss) en Chris... die heeft een nieuw boek van mij gekregen te weten het f*c kit list book voor koppels! Geweldig, aanrader J

Fijne avond