MRI date.....

21-11-2021

Zo daar zitten we dan in het MUMC te wachten op mijn MRI scan. Ik wilde eerder in de auto al een begin maken met een blog maar de hoofdpijn bracht me op een ander idee. De ogen dicht, vaak de remedie voor veel ongemakken.

Als eerst de uitslag van het centraal tuchtcollege... alle 2 afgewezen..... ongelooflijk en pijnlijk. Keinharde feiten maar men kan zich blijkbaar verschuilen onder elkaar. Een hoofdbehandelaar moet kunnen vertrouwen op het oordeel van de radioloog. Terwijl dit een persoon is wie ik nooit in mijn leven gezien of gesproken heb. Verder wordt vastgesteld dat de verslagen inderdaad summier waren maar niet dusdanig dat er iets op volgde. Alles is binnen de marge van het toelaatbare om in hun woorden te spreken. Een houvast heb ik echter wel en dat is feit dat nu zwart op wit staat dat de hoofdbehandelaar de fout niet heeft gemaakt echter de conclusie van de nucleaire geneeskundige is fout. Nog steeds een dikke vette reden om door te gaan voor mij! Want dit mag toch gewoon niet gebeuren! Dus hoe boos, teleurgesteld en verdrietig ik hier ook om ben en was... wordt vervolgd!

Goed inmiddels is het 2 minuten voor 7 en om 7 uur moet ik door de MRI ik heb zo geen zin in dit onderzoek. Het liggen vind ik uiteraard geen probleem alleen dat pokke geluid een dik uur lang.... Dat is gewoon minder. Afijn we zullen maar denken dat er er over een dikke 1.5 uur weer klaar mee zullen zijn šŸ˜‰.

Fijne avond