Much to tell, nothing to write....

18-09-2018

Pieker niet te lang over het verleden, het is voorbij. Stop ook maar met je zorgen te maken over de toekomst, die komt vanzelf. Probeer maar iets leuks van vandaag te maken! Daar heb je invloed op!

Dinsdagavond alweer, 10 uur in de avond. Wat vliegt de tijd toch voorbij waarschijnlijk omdat het zo'n mooi weer is en ik (en ik denk de meeste mensen) zoveel mogelijk tijd willen benutten door buiten te zijn. De dagen zijn alweer een heel stuk korter dan een maand geleden en het vooruitzicht naar de korte dagen, wat dus staat voor lange donkere avonden, geeft mij een gevoel van treurigheid. Vooral niet teveel vooruit kijken dus en gewoon lekker van iedere dag genieten, al is hij dan wat korter dan voorheen.

Dus afgezien van het vele slapen, waarschijnlijk door de kuur, veel lekker buiten en met de diertjes bezig geweest. Uiteraard wel in de foute dosering maar ach... het waren toch wel goede dagen! Ik heb afgelopen dagen meerdere keren gedacht 'oh ja, dat moet ik onthouden' en nu ik zo achter mijn laptop zit... Is het eigenlijk blank... Ik denk dat het tijdstip en het feit dat ik (voor het eerst sinds lange tijd) met Chris beneden een film aan het kijken ben niet echt meewerken. Maar.... Ik weet zeker dat er wel weer een nieuw moment komt waarop ik het met jullie kan delen. Dus voor nu een mini korte blog... een paar foto's en....

Een fijne avond.