Niets te melden eigenlijk....

27-08-2019

Moge iedere zonsopkomst je hoop geven en iedere zonsondergang je innerlijke rust brengen.

Aldus Voor Positiviteit op Twitter. En ja, dat wil ik heel graag! Alleen het gebeurd niet. Ik heb nu bewust echt een paar dagen geen slaappil genomen in de hoop dat hij dan weer een keer werkt. Afgelopen nacht "mocht" ik er dan eindelijk één van mezelf en ... jawel ik ben maar 1 x wakker geweest. Terror kwam even laten weten hoe lief ik was. Helaas gaat dat gepaard met een tongetje wat aanvoelt als een grove nagelvijl lekker over je dunne huid om vervolgens 2 tellen later je arm, been of buik (net wat beschikbaar is) van ongewenste acupunctuur behandeling te voorzien. Echt heel lief bedoeld maar zó niet gewenst... Eenmaal wakker gelijk maar naar de wc gegaan. Weer terug naar bed en ik zweer het ik moest gewoon 2 minuten later weer naar de wc. WTF en dan zit je daar en dan komen er 3 druppels, that's it! Ach ja, daarna weer terug naar bed heerlijk onder de ventilator en toch snel weer in slaap gevallen tot een uur of 8. Dus ik mag deze keer helemaal niet mopperen over de nacht!

Wel moet ik even mopperen natuurlijk want anders zou ik, ik niet zijn J. Ik heb nog steeds last van mijn kies. Inmiddels doet echt mijn achterste kies en mijn kaakgewricht aan de linkerkant pijn. Nu moet ik wel zeggen dat het geen constante pijn is. Bijten is bijvoorbeeld een no go. Er op slapen is ook niet fijn en op als ik mijn tong erop zet en heen en weer ga (ja, ik heb zelf ook echt geen idee waarom ik het dan juist iedere keer wel doe? Het liefst 6 x per minuut) dan doet het heel pijn. Zo ook als ik het met mijn tandenborstel of vinger aan raak. Een normaal iemand zou denken 'dan doe ik dat juist niet', tja ik ben nu eenmaal een beetje anders.... en blijf 'het' dan ook gewoon doen.

Dan de zomerse temperaturen. Ja, wat is het heet! De paarden hebben er echt wel een beetje moeite mee. Ondanks dat ze in de ochtend vroeg naar buiten gaan en de middagen binnen staan en voor de ventilatoren hangen merk je dat ze zweten en mega veel drinken. Gelukkig staan ze hier niet hoog in het werk anders zou je volgens mij echt elektrolyten moeten geven. Vroeger (een paar jaar geleden maar hoor J) maakte ik ze altijd nat maar dan werd de stal heel broeierig en was het nog naarder voor de paarden. Eigenlijk zouden ze net als Suka (de hond) een eigen zwembad moeten hebben. Suka loopt namelijk echt de hele dag in en uit haar badje. Cooper mag alleen maar uit haar zwembad drinken want zodra hij een poot erop zet dan wordt madam boos. Tja, het is immers haar badje. Ikzelf heb het ook best moeilijk met de hitte. Naast mijn pijnlijke gewrichten is mijn toch al zo spaarzame energie echt op het nul punt beland. Het vraagt dan ook het uiterste in de ochtend de paarden buiten te zetten en de stallen te doen. Gelukkig helpt moeders en zijn we daar binnen een uurtje wel mee klaar. Daarna ben ik echt helemaal op. Gelukkig kan ik dan het zwembad ingaan en dobber ik wat rond. Eigenlijk ben ik net Suka en ga de hele dag in en uit het zwembad...

Anyway verder is Chris in Apeldoorn op cursus en gisteren was mijn eerste nacht alleen (semi alleen omdat paps en mams naast ons wonen) en ik moet zeggen, het ging goed. Vannacht wederom en nu zonder pilletje proberen. Verder heb ik vannacht na het plassen (wederom) in plaats van een vochtig toiletpapiertje een Glorix doekje gebruikt. Geloof me dat is echt NIET fijn. Ben ik begonnen aan een opleiding nagelstyliste mijn eerste huiswerk heb ik al ingeleverd en de eerste praktijkles uitgevoerd. Weliswaar op mijn eigen hand maar... ik kan gewoon echt al een mini manicure uitvoeren! Dus trots op mezelf. Ik heb een tijdje getwijfeld of ik iets met kinderenbegeleiding wilde doen maar ik denk dat ik dat niet meer kan. Mijn hersens hebben tegenwoordig echt het IQ van een zee-garnaal dus laat ik maar eens kijken hoever we dit kunnen bewerkstelligen! Verder was het een druk weekend met bezoekjes en bbq's waardoor ik nu toch echt een beetje oplet wat ik eet. Maar ik ken mezelf ook voor zolang als dat dat duurt.

Niet echt veel te melden en ik moet eerlijk zeggen ik zit ook als een halve zak aardappelen achter mijn bureau. Met andere woorden .. ik ben echt moe plus daarbij een knagende hoofdpijn en een zeurderige kiespijn. Geen echt goed materiaal voor een lekkere blog!

Dus, fijne avond.