Oh my Lord.....

28-11-2019
6 sleutels voor een fijne relatie: 

1. Waardering 
2. Vrijheid
3. Vertrouwen 
4. Eerlijkheid 
5. Begrip 
6. Communicatie

Tja, ik zal toch nog wat beter mijn best moeten gaan doen aan de punten 5 en 6... zie later dit blog.

OMG..... Oh my Lord! Kennen jullie het verhaal nog van mijn kies. Juist diegene die beter ging.... En diegene waar ik 10 december voor terug moest om de klus af te maken. Nou lieve mensen die is in tweeën gebroken.... Het zal ook eens niet een keer gewoon goed gaan 😫. Oké, oké het gaat met mij naar omstandigheden goed maar ik had gehoopt dat dit nu klaar zou zijn. Nu zit de kies nog wel op zijn plaats alleen is er een stuk afgebroken en voel en zie je een breuklijn voor en achter. Ook klopt het weer en heb ik af en toe steken. Dus.... Nu mag ik maandag om 14.10 uur naar de Endodontoloog.... Wordt dus wederom vervolgd....

Morgenochtend moet in naar Maastricht naar de psycholoog en daar heb ik op dit moment eigenlijk geen zin in.... Waarschijnlijk zie ik daar nu tegenop omdat ik moe ben en het gewoon al eigenlijk vet bedtijd is voor mij.... Oké, eigenlijk ook niet helemaal want ik heb van 4 tot 6 geslapen. Het scheren van de paardjes van gisteren heeft toch wel zo zijn tol een beetje geëist. Ik zit vandaag al aan de maximum van de 1000 mg Paracetamol mede door de kies en deels dus van de spierpijn denk ik. Máár de paardjes zijn mooi! 

Gisteren had ik namelijk in mijn hoofd de mini's te scheren. Behalve Happy want die is 1.5 maand geleden al door Chris gedaan. Dus begon ik gisteren vol goede moed aan Diesel. Krukje erbij (ideaal als ze zo klein zijn, behalve dan onder de buik en de voetjes.....) en het ging letterlijk en figuurlijk gesmeerd (goed olieën van apparaat belangrijk). Het was echt niet normaal wat een haar er af kwam en net op tijd want hij had al wat broei plekjes... van het haar een "haar-Diesel" gemaakt. Toen bedacht ik me dat ik best Chanel nog wel kon doen Chris had net gebeld en was terug van Apeldoorn naar huis en mijn ouders zijn naar Emmen, dus gas erop! Nou dit klusje was al een stukje minder eenvoudig... Daar waar Diesel braaf stil staat en alles goed en zelfs lekker vind daar had Chanel duidelijk andere ideeën over. Haar hoofdje ging redelijk goed maar toen kwamen de oren en het stukje achter haar oren.....drama! Alsof het de eerste keer was dat ze geschoren werd 🙈. Na 3 x proberen bedacht ik me dat we nog likkepotjes hadden. En toen ik die op het krukje zette, je raad het vast al, was er niets aan het handje of in dit geval hoofdje. Gek beest, gelukkig niet al mijn energie verspild en daarna snel en makkelijk door kunnen scheren. Hierna was ik gesloopt maar omdat ik zeg maar een soort van finish zag wilde ik perse ook na het avondeten Coco nog doen, waarom geen idee. Gewoon weer zo'n dwangmatig opgelegde regel waar ik braaf aan toe geef (gelukkig was Coco redelijk braaf). 

 Dit tot teleurstelling (naar mijn later, vandaag, pas duidelijk werd) van Chris. Die had namelijk gisteren zijn laatste 'optreden' in Apeldoorn. En.... Hij is geslaagd!!! Ik ben (altijd al) zo ongelooflijk trots op hem! Het waren hele pittige maanden maar nu het einde in zicht is en de diploma uitreiking ook vind ik het kei goed en stoer van hem! Hij heeft het toch maar gedaan ondanks een zeker niet ideale thuissituatie wat het extra knap in mijn ogen maakt!Maar die wilde dus eigenlijk uit eten om het te vieren.... oeps.....ik was voor de verandering weer eens te druk met wat ik in gedachten had..... komt goed uiteraard!
Welnu er is veel meer te melden maar dat moet maar wachten.... Ik ga mijn tanden poetsen en naar mijn mandje!
Fijne avond!