"Op"-gebroken nachten.....

21-03-2018

Wees dankbaar voor de vrienden die je doen glimlachen zonder iets te zeggen.

Oh what a night... Wel in mijn eigen bedje (gisteren ook) maar met een zieke man met de man-flu (blaffend en bulderend als een zeekoe en zwetend als een otter... thankgod voor ons Optidé hoeslaken) en een kleine twaalf weken oude zeer actieve Rolex (kitten) is het zelfs met een slaappilletje voor deze prinses geen doen. Daarbij had ik ook nog die lekker zeurende hoofdpijn, dus nee niet echt mijn nachten en dagen in ieder geval vandaag. Gisteren had ik een energie boost van een paar uur en ging ik als een dolle fee (klinkt zo lief J) al stoffend en stofzuigend door het huis en daarvoor al spinnen ragende en varkensstal schoonmakende toen kreeg ik tussendoor een telefoontje van de huisarts waar ik een afspraak mee had, er stond namelijk ook al een afspraak met mijn psychische steun en toeverlaat, dus of het niet slimmer was die te verzetten.... Uhm.... Ik had geen idee van de dubbele afspraak ik ben echt een zeef wat dat betreft op dit moment, daar waar ik vroeger als een pitbull mijn afspraken en deadlines bewaakte zo ben ik nu op het niveau van een zeef met grootte maaswijdte... Ach ja, we kunnen niet alles hebben zullen we maar denken. Dus ik de huisarts bedankt voor het beheren van mijn en haar agenda (haha) en een nieuwe afspraak gemaakt. Direct maar in de telefoon gezet en mezelf voorgenomen dit maar met alles direct te doen, anders komt er niet veel van afsprakentevredenheid terecht richting mij... En toen ik vanmiddag braaf een afspraak met de dierenarts in mijn agenda zette kwam ik erachter dat ik maandag jawel... weer een dubbele afspraak heb.. Ik heb fysio afgesproken (waar ik echt wel een beetje spierpijn van had maar heerlijk vind om te doen) maar dan moet ik aan het infuus... Tijd gaat gewoon te snel. Dus morgenochtend maar even bellen en hopelijk een dag later verzetten. Ik moet (tenminste als het lichaam het aangeeft dat het kan) iedere dag fietsen en met de fitness bal oefeningen doen om alles weer wat soepeler te krijgen en ook een wat betere conditie. Dus over een paar weken sjees ik gewoon in het rond alsof er nooit iets is gebeurd.... Zou het ... neeeeee... Maar doelstelling langer lopen en volhouden en wellicht wel buitenritjes op een paard daar ga ik in ieder geval wel voor.

Ik zou nog even terug komen op het knopje wat ik afgelopen jaar heb ontwikkeld/ ontdekt te weten het misbruikknopje! Ik heb afgelopen jaar echt denk best wel wat afspraken afgezegd omdat ik me niet goed genoeg voelde. En nu ik terugkeek (en pas met fysio dus ook dacht, ja maar ik heb hoofdpijn dus zeg af) denk ik dat het in mijn gevoel wel gemakkelijk is om toe te geven aan een zeurderig pijntje of gewoon een naar gevoel, en is dat daadwerkelijk een reden om af te zeggen of zitten er ook weleens dingen bij die je in "het normale leven" ook geen vrijbrief geven om iets niet te doen. Denk aan de overgang, volgens mij ook niet altijd een pretje, denk aan menstruatie daar kunnen sommige vrouwen ook veel last van hebben, een verkoudheidje en ik weet niet wat voor een smoesjes nog meer. Grappig want terwijl ik dit typ ben ik uiteraard weer in een andere stemming en zit het duivelse vrouwtje op mijn schouder te blèren dat ik wel het recht heb en dat het niet stom is en you name it... terwijl aan de andere zijde mijn innerlijke godin aan het konkelen is dat het wel zo is... whaaaooo ik word gek.... Hahahaha weet je... tijd om naar bed te gaan! Eerst lekker douchen (volgens Chris stinken mijn haren naar paard.... Hoezo stinken???) en dan hopelijk een lekkere, vooral aaneengesloten nacht! Zonder zeehonden hoest en zwetende otters en Rolex die zo moe is gemaakt door het spelen met Spyker en Micky dat alles heerlijk rustig is.... ZENNNNN

Vandaag verrast door een hele lieve kaart van een bijzondere dame, en een heerlijk onderonsje vanmorgen met Chicken Little.... Just so you know..

Fijne avond.