Rainy day, again.....

08-11-2019

Stel je voor dat je liefde en vriendschap in één persoon vindt.


Nou, dat hoef ik me niet voor te stellen. I found one!!! Alweer 19 jaar en een beetje, uiteraard mijn allesie Chris. Maar naast mijn allesie zijn er nog meer mensen die deze ingrediënten bezitten, dus ben ik gezegend hiermee! Dit in het kader van count your blessings!


Wat ik niet zo als een blessing ervaar is het feit dat het nu 5 uur is en ik vanaf 4 uur wakker ben. Deels omdat ik naar de wc moest en deels omdat Terror zijn liefde kwam laten blijken. Niet op zijn irritante manier moet ik zeggen, want dan krabbelt hij aan het bed of de hockers. Nee, nu kwam hij eigenlijk letterlijk en figuurlijk even een praatje maken (miauwen). Op een hele zachte Toon, dat wel en na een paar aaien over zijn bolletje ging hij lekker liggen. Dus hij was niet de reden waarom ik eigenlijk klaar wakker was. Nee, dat was het irritante demoontje in mij.....honger, voedsel, trek.... ik weet het, ik weet het dat kan helemaal niet. Maar na een dik half uur geloofde ik er echt in en ben er maar uit gegaan. Dit overigens zelfs tot ergernis van een heerlijk ronkende Terror. Dus telefoon op zaklampstand en de strooptocht begon. Ik schrijf strooptocht maar dat was het eigenlijk echt niet. Vanmiddag hebben Denise en ik namelijk een heerlijke kruidkoek gebakken. Oké, doel was dat we het samen zouden doen echter zat ik nog aan een overheerlijke zelfgemaakte (altijd een feestje) Latte Macchiato met Chris en mijn ouders en besloot Denise dat ze niet langer wilde zitten 😁. Heel verhaal weer... eigenlijk wilde ik alleen zeggen dat die kruidkoek mijn food-target was.... dit gezegd hebbende na het verschansen van.. juist een stuk overheerlijke... kruidkoek..... ter compensatie heb ik wel gelijk 3 glazen water op.... Alsof dat het nachtelijke eten verdoezeld.... Ik kan wel volmondig (alweer letterlijk en figuurlijk) zeggen, hij smaakt waanzinnig!


Verder is het nu na 3 kwartier inmiddels best koud beneden en ga ik mezelf toch maar weer richting warm bedje begeven. De haan (1 van de 6) kraait al hoewel het nog pikdonker is buiten, wellicht ook op strooptocht voor voedsel 🙈. Want door de enorme hoeveelheid water afgelopen dagen. Zullen die ook wel blij zijn dat het nu tenminste al de hele nacht droog is! Helaas zou het volgens mij vandaag verder weer een echte herfstdag worden. En hoewel de kleuren en geuren werkelijk prachtig zijn en ik de herfst echt wel een mooi seizoen vind, zou de regen wat minder of beter gedoseerd mogen worden. Ik zou zo wensen 50/50 per etmaal in plaats van bakken regen in een paar aansluitende dagen. Ach, we moeten blijkbaar altijd wat te zeuren hebben.... Ik dan....

Fijne dag!