Rainy days and mondays....

03-12-2018

Talkin' to myself and feelin' old
Sometimes I'd like to quit
Nothin' ever seems to fit
Hangin' around
Nothin' to do but frown
Rainy days and Mondays always get me down

What I've got they used to call the blues
Nothin' is really wrong
Feelin' like I don't belong
Walkin' around
Some kind of lonely clown
Rainy days and Mondays always get me down

Funny, but it seems I always wind up here with you
Nice to know somebody loves me
Funny, but it seems that it's the only thing to do
Run and find the one who loves me (the one who loves me)

What I feel has come and gone before
No need to talk it out (talk it out)
We know what it's all about
Hangin' around (hangin' around)
Nothin' to do but frown
Rainy days and Mondays always get me down

Funny, but...

Rainy days and Mondays tja, vandaag was het allebei! En regen, én maandag dus tel maar uit je winst... Bovenstaande tekst is natuurlijk van the Carpenters, treurige, melancholieke maar toch altijd wel rake teksten. Nu is bovenstaand wel redelijk negatief en ik moet zeggen dat waren de afgelopen dagen niet zo heel erg hoor. Vrijdagavond waren we natuurlijk samen gezellig sushi wezen eten. Bij thuiskomst (op een wolk door de Pina Colada) was ik goed gestemd en bleef zo waar ook beneden! Heel wat voor mij daar ik de laatste tijd het meeste boven bivakkeer. Nu was het alleen zo dat ik in de 'goede flow' zat maar dat Chris ineens knallende hoofdpijn kreeg... Dus die lag nog voor het einde van de Voice voor de tv te slapen. En in tegenstelling tot mezelf, was hij niet in om te proberen de hoofdpijn door de oer oude technieken weg te krijgen.. denk aan het onderzoek hoofdpijn versus... J. Dus om half elf op bed en slapen, voor Chris dan.

Die nacht heb ik niet goed geslapen, trouwens afgelopen nachten ook niet. Veel wakker en veel ongemakkelijke pijntjes, die dan net even te lang aanhouden. Dus eruit en wat innemen. Vervolgens blijf ik vaak even beneden om met de katten te spelen. De stalkatten zitten overigens niet meer in de nacht op mij te wachten. Geen idee waarom ze zijn af gehaakt, hoewel de buikjes van de stalkatten richting grond gaan geeft dat waarschijnlijk ook wel aan dat ze verzadigd zijn! Zaterdagrond de middag met Chris 3 stallen uitgemest waardoor ik na het middageten nog het laatste stukje op stal heb geveegd om vervolgens naar bed te gaan. Daar ben ik eigenlijk gebleven de rest van het weekend. Ik had veel hoofdpijn en was enorm duizelig. Een heel naar gevoel wat ook niet weg ging. Gisterenavond moest ik echter op zolder nog wat dozen kleding in zakken doen omdat de Kringloop dat vandaag zou komen ophalen. Dit was niet zo'n slimme zet want daarna lag ik weer gestrekt..

En dan vandaag. Vanmorgen bij het opstaan was ik eigenlijk (en eindelijk) klacht vrij. Dus lekker diertjes gevoerd, stallen gedaan. Toen ik daarmee klaar was ben ik even terug op bed gaan liggen. Kwart over 11 was de Kringloop er, die namen de vuilniszakken kleding mee (ik had gezegd 10 zakken ongeveer dus meer ging er niet mee) de dozen met 'oude' spullen zouden ze een andere keer wel ophalen.... Dus die 'shit' staat er nog... voor de volgende keer dan maar... Toen de paarden net buiten stonden ging het echt als een malle regenen, afgewisseld door een zonnige (en gelijk echt warm) periode om vervolgens vijf tellen later weer in een stortbui te eindigen... Ja, raar weer en echt zo warm als je iets doet! Dus na krap 2 uur de paarden maar weer binnen gehaald. Even wat gegeten en tv gekeken en om half 3 in slaap gevallen tot half 6. Had ik dat maar niet gedaan want toen ik wakker werd had ik hoofdpijn en nu is het alweer bijna 8 uur en wil het niet weggaan.

Reden dus om de pc uit te doen en mijn ogen wat rust te gunnen.

Fijne avond.