Regenachtige dag..

13-12-2017

Vandaag is de dag hij komt maar één keer, morgen dan is het vandaag al niet meer. Niet zeuren geniet van het leven het màg, maar doe het vandaag want vandaag is de dag.

Mooie quote van Toon Hermans, die heeft echt best wel veel van die mooie uitspraken. Mijn favoriet is eigenlijk een soort van versje te weten;

Ik denk me blij, Ik denk me bang,
Ik denk mijn dagen kort of lang

Maar waar ik nooit aan heb gedacht,
Heeft mij vaak geluk gebracht.

Vind het wel een doordenkertje het is kinderlijk eenvoudig, maar dat zijn vaak de mooiste dingen puur en ongeknutseld! Afgelopen nacht was redelijk ik had toch maar een pilletje gepakt om wat gemakkelijker in slaap te vallen. En sliep tot drie uur ook goed. Toen werd ik wakker van de krampen en moest ik gieren (whoaa klinkt beter als dat andere). Er vindt momenteel een kentering plaats in mijn darmen. Normaal (afgelopen elf weken) was het nat het eten nagenoeg direct buikpijn en naar het toilet maar nu zit er vaak een paar uur tussen, zo ook gisterenavond na het eten niets en vannacht er uit. Wellicht omdat het nu al meer weken na het dubbele infuus is? Je lichaam weer hersteld van het infuus? De huisarts was hier vanmiddag en die zei dat ik het niet zo luchtig moest zien en dat het echt hele zware medicijnen zijn. Dat merk ik wel natuurlijk maar volgens mij valt het bij mij toch afgezien van de buik en vermoeidheid best mee. Op het moment dat ik dit typ lig ik op bed en buiten gaat het echt enorm tekeer. Kei harde storm (echt heel hard en we zijn hier heel wat gewend) en hele harde regen/hagel echt onze slaapkamer heeft een stukje schuin dak met ramen, het is alsof het ze het dadelijk gaan begeven.... Bah.. wel fijn dat ik dan op bed lig.. lekker warm, beestjes om me heen. En zelfs die kijken soms angstvallig naar het raam.... Als dat maar goed gaat, laatste storm hier was de klep van de jacuzzi afgerukt... hopelijk blijft vandaag en vannacht alles heel.

Het gaat weer lekker op zijn Mariskariaans... van de hak op de tak.... Maar goed ik was bij de huisarts, nog wat gepraat over ditjes en datjes en uiteraard ook over wat als... En of ik er net zo in sta. Ook over het aanbrengen van een morfinepomp en dat soort zaken, gewoon om te weten dat het allemaal heel snel geregeld kan worden. Dus na een kwartiertje is hij weer gegaan en hebben we afgesproken dat we hopen elkaar dit jaar niet meer te zien. Onaardig hè! Nee hoor, alleen wat de ziekte betreft want we hebben echt een leuke huisarts en een leuk team er omheen! Verder vandaag niet heel veel gedaan, ik had een beetje een off day. Niet lekker en heel moe dus vanmorgen paarden gevoerd en terug naar bed, mama maakte me wakker om half één met eten, daarna paardjes een uurtje naar buiten, wat ze zelf al meer dan genoeg vonden gelukkig. Toen weer naar bed. Toen kwam Mark om wat advies vragen, zeer vereerd en een leuk iets om over mee te denken! Daarna weer naar bed, wakker gemaakt door Chris met eten en weer in slaap tot net kwart over negen. Toilet bezoekje even op mijn telefoon alle berichtjes beantwoord en wat mensen terug gebeld en toen was het alweer tien uur.

Dus vandaag geen leuke dingen dag eigenlijk maar gewoon een saaie regenachtige woensdag middag... Dus die nagels zijn nu nog langer van weer een dag niet gegaan... Ik ben wat dat betreft mezelf wel een beetje aan het verslonzen al zeg ik het zelf... De haren op mijn benen kun je bijna knotjes van vlechten. Mijn oksel haren groeien als decoratie door mijn wollen truien heen en tja dat andere gebied waar haar groeit, en nee niet op mijn hoofd, daar is het helemaal een Oostblok tafereel. Nu denken jullie vast wat een viezerik maar dat wil ik wel even vermelden, ik douche en badder wel dagelijks MAAR dat stapje gaat dan weer net een 'brug' te ver!

Wat trouwens heel bijzonder is, is dat het nu buiten droog is en helemaal windstil naar wat lijkt... gek hè. Maar das een mooie afsluiter, morgen zal ik eens wat 'memories' ophalen altijd grappig.

Fijne nacht en klein stukje avond!