Same shit different day...

11-04-2018

Om gelukkig te zijn zou ik andere mensen gelukkig willen maken. Ik wil lief zijn en mensen helpen. Ik wil van iedere minuut van mijn leven genieten door alle mensen van de wereld te helpen als ze het moeilijk hebben.

Deze is van de Happy Days kalender en echt van de elfde april, en hoewel ik echt wel de insteek heb altijd mensen (en dieren) gelukkig te maken vraag ik me af waarom sommige mensen er dus blijkbaar doelbewust op uit zijn mij zeer ongelukkig te maken. Volgens mij bestaan er echt ideeën in deze mensen (niet echt menselijke mensen) hun hoofd dat ik gewoon lekker thuis vakantie aan het vieren ben en dat mijn leven gewoon lekker door gaat. Nou, aan deze lieve mensen, dit is echt niet zo! Maar lekker zo blijven denken en doorgaan, ik weet wel beter en karma is a bitch! So am I!!

Maar, genoeg negatieve shit. Hoe gaat het met me? Nou, vannacht heb ik wonder boven wonder super goed geslapen weer (wel mede door de slaappil, who cares). Vanmorgen werd ik wel wakker met direct zo'n naar gevoel van onrust in je maag/ buik. Een uur later bleek dit gewoon echt shit te zijn (sorry voor de woordkeuze) en heb ik een kwartier helse pijnen en zweetaanvallen op de badkamer doorgemaakt. Aan de voorkant van het huis zijn ze momenteel graszoden aan het 'innen' en ik denk dat die echt hebben gedacht dat er iemand bij ons aan het bevallen was 😊... Ik heb echt gekreund en oerkreten uitgeslagen... Gelukkig niet lang. Na deze bevalling ben ik weer even op bed gaan liggen en heb ik liggen piekeren hoe ik met bepaalde dingen verder wil. En dat zijn best veel dingen om over na te denken. Als eerste Kaatje, die dus geen rijpaard zal worden maar wel gedekt kan worden dus welke hengst??? Dan Lucky, die dan weer wel dan weer niet goed gaat, heeft ie veel pijn moeten we hem laten gaan?? Hij oogt nog vrolijk, eet en drinkt meer dan goed en voert zelfs spelletjes uit als je hem naar binnen wil halen.... En dan de afwikkeling van het grote deel van mijn, naar het lijkt, vorige leven.... Was alles maar gewoon achter de rug, ik heb er zo geen zin meer in al die onzekerheden.... Ik dacht alles goed geregeld te hebben naar de bestaande spelregels, maar als mensen die regels ineens gaan wijzigen ja dan ga ik ook nadenken over wat nu verder. Al met al redelijk wat woorden op het scherm maar enorme breinkrakers in mijn koppie.... En ik begon de alinea nog wel met de woorden genoeg shit, blijkbaar niet dus 😊.

Nadat ik mezelf gewassen en aangekleed had ben ik stilletjes achter mijn pc gekropen en heb met behulp van Radio 10 het één en ander op papier uitgewerkt. Na een paar uur zag ik alleen maar dezelfde cijfertjes en herhaalde ik gewoon iedere keer dezelfde formule, dat schoot niet op. Dan maar even naar buiten, daar waar het qua temperatuur wel lekker is maar grijs en grauw aandoet (precies een weerspiegeling van mijn humeur), het was inmiddels een beetje gaan miezeren dus heb ik met Denise de paardjes binnen gezet. Poes liep (net als gisteren) over de balken boven de stallen te scharrelen en te miauwen, ze kan er met haar hechtingen wel op springen maar niet afspringen... De muts, dus heeft Denise een paar balen hooi gehaald en hebben we een trap gemaakt. Het moet niet gekker worden een trap voor de gesteriliseerde Poes.... Soms word ik echt moe van mezelf, ik probeer echt alles goed te doen maar ga daarin ook weleens te ver denk ik....

Nadat de paardjes binnen waren en Poes een trap had om veilig op de balken te komen om vervolgens te proberen zwaluwen en musjes uit de lucht te meppen, dus voor wie deed ik het ook alweer goed 😊.... Ben ik weer naar binnen gegaan waar ik gewoon wat heb zitten lezen en kijken op internet. En nu is het alweer kwart over vijf tijd om al het vee te voeren en daarna zelf eten en ik vrees naar bed, denken is echt veel vermoeiender dan een fietstocht op dit moment.. hoewel....

Fijne avond.