Samen op bed.....

22-03-2018

Als je me een cadeau wil geven, geef me je tijd, je aandacht en je liefde. Neem je gezelligheid, je luisterend oor, je wijsheid en je gevoel voor humor mee en we hebben een prachtige tijd.

Nou zal ik zoals altijd eerlijk zijn.... Cadeaus vind ik persoonlijk ook wel heel leuk J dus, beide opties tegelijk best mogelijk J.

Vannacht echt weer niet geslapen... zo jammer... Niet alleen van de blaffende zeekoe of van onze kittige kitten maar ook omdat ik zelf buikpijn en hoofdpijn had...vervelend.. Dus wat kunnen we melden over vandaag? Nee, niet echt veel heel de dag zo'n beetje doorgebracht op bed. Pas tegen half vier eruit gegaan om de paarden binnen te zetten waarna ik gelijk maar gebeld heb naar Roermond om mijn nagels te laten doen. Tante Trees en tante Tinus gingen ook gezellig mee, hoewel ik natuurlijk niet gezellig was want a: ik zat bij de nagelgarage en b: zat ik nog niet zo lekker in mijn vel.. Ach ja, ik heb weer mooie nageltjes en de tantes hebben lekker even geshopt.

Bij de nagelstudio raakte ik in gesprek met een ander vrouwtje doordat we het met zijn allen (kun je het nog volgen? Allen = nagelmonteurs en nagelklanten) over muziek hadden en toen ook op de beste zanger van Nederland en Do met haar cover van André Hazes en Maan met een liedje jij bent de liefde afijn lang verhaal kort ik zei dat ik anders tegen dat soort liedjes aankeek sinds ik ziek ben. Zij vroeg uiteraard (beleefdheid je kent het wel) wat ik had dus ik uitgelegd kanker met uitzaaiingen en ze vroeg wat voor een soort kanker, dus ik weer melanoom... Bleek dat in haar familie dat voorkomt. Maar nog niemand in hun familie heeft uitzaaiingen gehad omdat ze allemaal onder controle staan en verdachte plekjes direct worden verwijderd.... Hoe toevallig dat ik vanmorgen weer een email kreeg van de verzekering over jawel mijn zaak tegen het ziekenhuis, het ziekenhuis erkent zich niet in mijn verhaal en blijft volhouden dat het een toevalsbevinding is.... ZO ongelooflijk irritant. Ik zat echt niet te wachten op een rechtszaak, ik wilde alleen horen als er weer iemand zou zijn zoals ik dat ze niet zolang wachten met de volgende scan of afspraak als dat jaar wat ze mij dirigeerden. Maar nee, teveel arrogantie bij de heren en dame, ze zouden het zo weer doen. En door het gesprek van vanmiddag weet ik het zeker, bij deze familie worden alle plekjes die onrust veroorzaken weggenomen en niet om het feit dat ze er persé verdacht uitzien, nee ook gewoon om de geruststelling bij de persoon zelf....

Frustrerend... Ik had vanmorgen al direct een email teruggestuurd dat ik geen zin meer had in brieven en over en weer gemail. Er moet gewoon gerechtigheid zijn en wij, in principe niets meer of minder dan de klant alles wordt immers gewoon vergoed, hoe gemakkelijk wil je een gegarandeerde omzet behalen???? Dus, ik ga niet zoals de email voorstelt wachten tot een bericht op 16 april, nee, dit mag gewoon in dat ziekenhuis niet zo doorgaan. Fout op fout en nalatigheid in kwadraat, geef gewoon toe verander je protocol en slippertjes zoals die van mij komen minder vaak voor?! En zoals ik al eerder heb aangegeven het gaat mij echt NIET om geld, maar we hebben het wel over mijn en eventueel een ander leven!

Fijne avond

PS ik ben verder niet chagrijnig of boos of zo hoor JJJ ik heb vandaag op bed samen met Chris vrolijk ziek liggen zijn en genoten van ons Rolexje, Spykertje en Micky...geen tje.... Kopje thee, goed gesprek en een beterschapsslaapje....top!