Saturday night flue....

04-12-2021

Als je thuis moet blijven, waardeer je dat je een huis hebt.

Aldus VoorPositiviteit op Twitter. Niets aan toe te voegen.

Vandaag is het alweer zaterdag 4 december. Ik zag net ook dat het alweer een week geleden is dat ik een blog gemaakt had. Ik dacht dat het korter was, maar de website veranderd de data niet šŸ¤Ŗ dus lag het echt aan mij en was de week weer voorbijgevlogen.

En niet alleen voorbij gevlogen maar ook redelijk bewogen. Nog steeds mis ik mijn kleine meisje Spyker enorm. Dit is een gevoel wat zal moeten slijten helaas hebben we het al meerdere keren mee moeten/ mogen maken. Ik zeg bewust ook mogen omdat ik van mening ben dat het een voorrecht is als je zoveel liefde van je huisdier mag ontvangen! Moeten tja dat weten we allemaal, het hoort bij het leven, afscheid nemen.... Te pas en te onpas.

Verder ben ik al heel de week een beetje grieperig, veel hoofdpijn en snotterig. Twee keer getest en deze allebei gelukkig negatief maar ik denk gewoon dat ik een griepje onder leden heb. Gewoon een verkoudheid of griep wat 'vroeger' gewoon bij het jaargetijde hoorde. Dus iets meer Paracetamolletjes erin en door! Wonderbaarlijk nog steeds geen aanvallen meer gehad! Yoehoe, heel blij mee! Echter ik vraag me wel af of de hoofdpijn niet iets is wat deze briljante pilletjes kunnen veroorzaken?? Die vraag schrijven we op voor de volgende afspraak bij de neuroloog.

Daarover geschreven ik kreeg donderdag een sms'je van Kempenhaege. In verband met COVID krijg je dit standaard alvorens je een afspraak hebt. En ik had naar mijn weet dus ook echt geen afspraak staan. Ik had wel een brief met een verslag ontvangen van de neuroloog van Kempenhaege maar that's it. Dus ik vrijdag even gebeld. Nu bleek dat ik voor komende maandag ingepland stond voor de 48 uurs opnamen??? Terwijl ik dus a. niets had ontvangen en b. de neuroloog had gezegd dat dit januari of februari 2022 zou worden. Ook zit ik aan de medicijnen die dan van tevoren gestopt moeten zijn, tel daarbij op het huishouden en de planning was niet mogelijk... Nu is de afspraak verzet en mag ik de 10e. Wel een raar en naar idee... waar is die brief gebleven die naar mij gestuurd is? Hier staat best veel informatie altijd op over een kleine greep van mijn mankementen.... Hmmmm niet te veel bij stil staan, en door...

Want door moet ik.. daar heb je het weer het welbekende woordje... MOET.... Maar goed ik zal het anders formuleren ik kan weer aan de slag met de kerstka(do)arten. Inmiddels probeer ik ieder jaar iets nieuws en uit eigenhand te maken en dit te versturen en zo ook dit jaar. Alleen dit jaar zit het allemaal een beetje tegen. Ik bestelde doosjes voor 'het presentje' maar nu blijft dit niet door de brievenbus te passen. Terwijl het er zo onwijs leuk en lieflijk uitzag. Shit, plan B bedacht. Een ander doosje dan maar besteld waar ik nu op aan het wachten ben. Nadeel is er zeker, als eerste zit ik met 200 doosjes..... Wel schattige doosjes en dus voorraad voor een boel kadootjes šŸŽ. Voordeel ik had nooit geen rekening gehouden met de kerstkaart die ik ook al had gemaakt. Want die paste ook helemaal niet in dat doosje, en als het goed is in de nieuwe wel. Wel een ander nadeel het kan er nooit zo leuk meer uitzien als ik het bedacht had.... En dat is wel balen, maar acht het wordt met een goed hart gegeven en daar gaat het om, toch?!

Verder heb ik vrijdag nog contact gehad met Stichting Melanoom. Deze maand wordt mijn interview geplaatst in het blad. En aangezien dit al een tijd geleden was genoteerd moest ik alles weer even opnieuw doornemen en aanpassen daar waar nodig. Destijds hadden we besloten om het even 'on-hold' te zetten in verband met de lopende zaken Tuchtcollege en rechtszaak. Echter nu alles zo krom is en het echt niet klopt wat er gebeurt treed ik er maar gewoon mee naar buiten. Wellicht komt er op deze manier een andere kracht mijn pad op om ervoor te zorgen dat er niet meer mensen onjuiste informatie ontvangen en het daar maar bij moeten laten! Dus even alle emoties weer opgerakeld en mezelf weer lekker zitten boos maken, geloof me als ik zeg dat dat niet bevorderlijk is voor de toch al aanwezige hoofdpijn... maar het is verstuurd en ik ben benieuwd hoe het erin komt te staan!

Welnu alweer kwart over 7, tijd om de blog te gaan posten en de paardjes van hun hooi te voorzien.

Fijn weekend en voor diegene die het vieren, fijne Sinterklaas.