Spykertje....

23-11-2021

Als je niet het hele verhaal kent, houd dan gewoon je mond. Laat je oordeel los. Dat maakt het voor iedereen gemakkelijker.

Aldus VoorPositiviteit op Twitter. En deze is ZO waar!

Vandaag een dag met tranen en miezerig weer een perfecte combi dus. Vanmiddag tijdens het eten merkte ik op dat Spykertje iedere keer omviel en mega grote pupillen had. Ook liep ze net als ik, dat wil zeggen, als een zwabber in Chris zijn woorden. En toen ik dat zag wist ik het meteen. Het was gekomen, de tijd om haar te laten gaan. Het laatste jaar was ze al aan het sukkelen woog nog maar 1.5 kilo en at echt mega veel. Dus vanavond terwijl ik haar in mijn armen had heeft ze een slaap spuitje gehad. Gelukkig ging alles heel mooi, zonder paniek en is ze vredig in mijn armen heen gegaan. En hoewel je weet dat het beter is, maar wauw die pijn! Zij heeft gelukkig geen pijn meer en wordt ook niet meer geterroriseerd door terror Rolex. Met andere woorden het is goed zo ā¤. Zij was altijd mijn schaduw soms op het stalkerige af, God ik zal haar zo missen.

En doordat ik wist wat er komen zou, weigerde ik mijn middagslaapje en ging maar door met bladblazer en blad ruimen, dan weer even naar Spyker kijken binnen en weer door. Totdat ik met de tractor achteruit reed dat dacht ik over een steen moest en gaf dus extra gas..... de steen bleek alleen de bladblazer te zijn. Die ik er zelf had neergezet en totaal was vergeten. Voor ik ging kijken wat de schade was belde ik Chris, die was de aanhanger vol met blaf aan het legen. En toen kwamen de tranen alsof de wereld verging. De tranen waren van verdriet voor Spyker, met grote snikken ging ik naar binnen waar ik mijn moeder zowat weer een hartaanval bezorgde doordat ik ook niet goed uit mijn woorden kwam. Even bij mams op de schouder uit gehuild en daarna met moeders en vaders de schade maar gaan opnemen. En dat viel gelukkig reuze mee, pfff... Chris ondertussen ook thuis en ook opgelucht dat het mee viel. Want die bladblazer.... Is erg geliefd hier šŸ™ƒ. De onderdelen welke vernieuwd morgen worden zijn reeds besteld, ik had vooral de blaaspijp aan gort gereden.

Verder kan ik met dikke vreugde zeggen dat ik nog steeds geen aanval heb gehad. Wel heb ik dus nog steeds bijwerkingen en val regelmatig om..... donderdag naar de neuroloog en dan zal alles wel geƫvalueerd worden.

Lieve mensen, het is al laat maar wilde toch even mijn verhaal kwijt....

Weltrusten