Suprise work party Chris.....

03-04-2018

Alles wat je aandacht geeft groeit....

Oh oh, stoute ikke... Ik lig natuurlijk in een deuk terwijl ik een verknipt visueel ingesteld brein helemaal voor me zie. Maar, 'hold you're horses' er groeit veel meer dan alleen dat!

We zullen nog even terugblikken op het weekend. Vrijdag op zaterdag wederom veel last van mijn darmen gehad en nadat ik zaterdag in de ochtend Macrogol op had en Lactulose (mijn standaard porties) had ik besloten ook nog maar een paar ml. Prunacolon in te nemen en toen liep het heel gesmeerd! Dus ik dacht echt nu heb ik mijn darmformule ontcijferd en het juiste receptje gevonden om een normale doorgang te hebben in mijn darmen... helaas... Na zaterdag tot en met nu gewoon weer niets...En er zit echt wel weer zat in hoor zo na de paasdagen J dat is aan mij wel vertrouwd! Maar goed, ooit zal het weer goed komen en zo niet zijn er nog legio andere laxeermiddelen die de boel vast wel draaiende kunnen houden! Zaterdag toen we (Chris & Elly en ik) vol aan de poets waren in het huis kwamen de eerste gasten al aan Lin & Pat en Nick gevolgd door tante Tien en ome Jac. Ik natuurlijk helemaal in de stress want ze zouden einde van de middag komen en het was half drie. Voor degene die mijn kennen weten dat ik dan lichtelijke paniek ervaar omdat mijn huis niet aan kant is (naar mijn zin dan, eigenlijk is ons huis altijd schoon en opgeruimd...voordeel van geen kinderen... en een beetje OCD (dwangneurose)). Maar goed, samen met Nick de paastakken aangekleed en eigenlijk liep het vanaf daar gelijk goed en gezellig. In de ochtend was ik vroeg opgestaan om Denise naar haar werk te brengen (die gelijk op haar eerste werkdag door mijn nipt op tijd kwam...) en gelijk boodschappen te doen. Hele wagen vol en aan het einde van mijn latijn... Maar in principe klaar voor alles wat ik dat weekend wilde hebben en doen. Het was dus niet zo erg dat ze eerder kwamen, alleen dat brein moet even schakelen... das gewoon een dingetje...nog steeds.

Zo dat was een hele middag onderbreking... vanuit Chris zijn werk was geregeld dat er ongeveer 15 collega's kwamen helpen vanmiddag! Wat was hij verrast toen ik zei wil jij het pakketje aan de poort aannemen... Kreeg uiteraard weer direct naar mijn hoofd wat ik nu toch weer besteld had. Waarop ik uiteraard zei kleding en dat is normaal dus liep hij regelrecht naar de poort alwaar zijn collega's stonden, klaar om de handen uit de mouwen te steken! En wat hebben ze veel gedaan met zijn allen, echt ZO super tof! Ben ze allemaal echt zo dankbaar, en Chris uiteraard ook. Aansluitend hadden we een lekker BBQ met elkaar. Maar nu is het dus half negen de hoefsmid is nu hier ik heb even geholpen met Kaatje en zieke Lucky (die echt slecht is....de dierenarts komt zo pijnstilling geven) en nu dit kleine stukje aanvullen in een heel beknopte vorm en dan naar bed... foto's en het vervolg komen hopelijk morgen... voor nu... weltrusten!

Fijne avond.