The day after...

08-02-2018

Lang genoegd geleefd te hebben om de zon, het verkleuren van de bladeren, de met sterren bezaaide hemel en vriendelijke gezichten te zien - om de wind, vogelgezang, liefdevolle stemmen te horen, om een kleine kat, een wollen deken, een bloem aan te raken, om helder water, vers brood, honing te proeven, om de geur van een roos in te ademen - dat alles is genoeg om elk leven de moeite waard te maken.

Sorry hoor, deze is weer van de happy Days. Het is echt wel met een grote kern van waarheid maar ik snak naar luchtigere zaken. Dit is redelijk zware kost.... In mijn ogen dan. En dan moet ik erbij vermelden dat ik hoofdpijn heb, wellicht is dat ook een motivatie minder.

Gisteravond een hele gezellige avond gehad met Wendy en uiteraard kom ik even terug op de film, want ik vond het een heerlijke film. De seks in de film (we vatten de koe bij de horens..) was deze keer wel meer (in ieder geval wat daar in ruim anderhalf uur gebeurde gebeurd hier in een jaar J J geintje) maar eigenlijk ook gewoon het reguliere verhaal... Je weet wel wat wij onder gewoon verstaan en in de film vanille seks werd genoemd. Uiteraard gebeuren er in dingen in de film waar ik echt eigenlijk het liefst heel hard om zou willen gaan lachen. Maar ja in een zaal vol (wat zeg ik één zaal, het waren vijf volle zalen!) vrouwen (echt geen één man!) bleef zelfs ik toch wel stilletjes zitten. Eén van die dingen was het stukje met ijs, het zag er daar echt zo onwijs sexy uit, maar uiteraard hebben wij ook wel eens met ijs gespeeld en dat was alles behalve sexy. Het was gewoon één grote plakzooi daarbij komt dat in de film hoofdrolspeelster Anna heel sensueel het ijs begint te likken rond zijn borst, waar ook echt gewoon haar te zien was, bij Anna ging het goed maar als ik een keer een dolle bui heb en mijn tong uit mijn mond doe heb ik direct een haar in mijn mond, dat is niet sexy geloof me! Dan de seks in de auto een Audi R8 echt een super gave wagen de droom van menig man en vrouw maar ik ken hem heb erin gezeten en had al moeite met in en uit stappen (laag en klein) nee zij hadden gewoon seks in de R8 en kroop zelfs over het midden console. Oké, ik heb natuurlijk niet zo'n slang lichaam als Anna, maar ik vroeg me echt wel af in hoeveel keren ze deze scene hebben moeten opnemen? Maar nogmaals, ik heb er echt wel van genoten het is in mijn ogen gewoon een verfilming van een Bouquet Reeks, lekker lezen niet nadenken en zwijmelen.... Het was echt voor mij in ieder geval gisteren een feel good movie met een leuke after party!!! Oh ja, nog één dingetje iedereen kreeg een goodiebag met daarin gesponsorde spullen en jawel ook een blinddoekje! Dus ik dat ding 's avond uitpakken (op bed reeds) uitpakken maar ik had ook een sleutelhanger gekocht zo'n grote fluffy bal dus uitgepakt en neergelegd om te wachten tot Chris zijn tanden had gepoetst. Komt hij op bed zitten dus ik wil heel elegant dat blinddoekje om doen, zit het helemaal vast aan die sleutelhanger... en weer weg moment....

De nacht ondanks de leuke avond was niet zo geweldig ik heb om half twee geloof ik een slaappil gepakt omdat ik mijn innerlijke beroemdheden niet stil kreeg. Vanmorgen ontbijt op bed om half tien van mijn lief en daarna eruit gegaan. Het was weer echt een super lekkere dag, helder weer de kou neem ik graag voor lief. Heerlijk genoten van alle diertjes met moeders en mijn vader durfde zich ook even buiten te laten zien en heeft levende maaien aan Chicken Little gevoerd, dat vind ik echt zo goor. Ik doe veel maar dat niet! Rond een uur of vier beestjes naar binnen en naar Panningen gereden. Daar lekker met moeders geshopt, lekker luchtje voor mij (Missoni) en een bustehouder voor mijn moeder. Lekker mooie verse bloemen en naar huis. Beestjes voeren en snel Paracetamol genomen had heel de dag al een zeurderig gevoel in mijn hoofd maar het kreeg echt nu de overhand. Gegeten, hooi voeren, stukje schrijven, plaatsen en naar bed. Lekker schoon bedje en slapen maar! Morgen weer spannend dagje Maastricht... iedere twee weken ik weet dat het geen zin heeft maar mijn innerlijke godin en duiveltje vinden het blijkbaar heel wat denkwerk waard!

Fijne avond.