Vijftig plus...

21-06-2023
Hier lig ik dan aan de waterkant van onze eigen vijver. Voor mij liggen tina en turner heerlijk te slapen. Tijd voor mij om eindelijk weer eens wat te plaatsen. Op de langste dag van het jaar….


Om maar met de deur in huis te vallen. Er is een precies te zijn nul veranderd! Het enige dat veranderd is, is dat ik nu 50 plus ben. Nog niet zover voor kortingen al voelt mijn lichaam af en toe wel zo. Maar ach... Dat is al jaren zo en laten we hopen dat het nog jaren zo door mag gaan.

Omdat iedere dag een blog maken, of laat staan iedere week, maar dan bedoel ik andersom. … Valt nog niet zo mee, nog steeds schipper ik tussen het verdelen van mijn energie over de dagen. Ene keer gaat dat goed andere keer totaal fout gevolg daarvan is slag zijn, hoofdpijn en op bed. Maar er is hoop, hoe ouder hoe wijzer, de tijd zal het leren.


Maar wat Ik wilde zeggen Ik vind het heerlijk om fotos te maken de hele dag door dus ga ik mijn site niet Alleen in blog vorm doorzetten maar vooral in foto's sneller en wat zegt meer als een foto…. Uiteraard hou ik nu wijselijk mijn mond om dat juist foto's tegenwoordig niets de waarheid weergeven mijn inziens voornamelijk op social media. En ook ben ik ervan overtuigd dat achter elke stralende lach een wolk van verdriet kan gaan.....Vandaar voornamelijk foto's van de beestjes en de bloemetjes en het onkruid rondom de boerderij.

Fijne avond….