Vluggertje....

27-05-2019


Each new day has a different shape to it. You just roll with it. 

Even om teleurstellingen te voorkomen, deze blog gaat niet over een vluggertje ergens in een spannend hokje en heeft ook (helaas) niets met uhm.. intimiteit (zo hé wat netjes) te maken. Het is een kattenbelletje, een snel blogje, dus een vlug blogje kortom een vluggertje... 

Daar ben ik dan weer! Even terug op blog na dagen van afwezigheid. Gelukkig was ik niet ziek of niet lekker moe of wat dan ook maar ik heb 3 geweldige dagen gehad op het NK in Ermelo. Intens genoten van de jeugd, de mini pro's, de "echte" top, fantastische paarden, fantastische mensen en mijn fantastische lichaam. Huh, hoe kan ze dat nu schrijven zul je denken. Ik loop natuurlijk altijd flink te klagen en eerlijk is eerlijk ik heb daar ook wel redenen toe. Maar deze 3 dagen heb ik geleefd op waarschijnlijk adrenaline en een euforisch gevoel van tevredenheid! Dus ben ik dankbaar dat het zo is gegaan! Ik ga dan ook proberen om vanaf nu af aan minder bezig te zijn met "het ziek" zijn. Natuurlijk is het er nog en ik zal ook echt wel af en toe klagen en er zullen ook echt nog weer dagen komen van ziek zijn en miserabele gevoelens maar....that's life!

De oncoloog heeft nog niet gebeld in verband met de psycholoog of psychiater, ik weet het verschil nooit zo goed. Oké en als ik het dan weer weet ben ik het direct weer kwijt. Het interesseert me denk niet echt anders zou ik het wel onthouden .
Ik zit inmiddels op de 2x daags 10 mg. Morfine en dat lijkt ook wel te uiten in mijn activiteit. Verder was ik voor het weekend zo slim om de Macrogol, mijn medicijnen voor mijn buik (zakjes voor de goede doorloop), vergeten te bestellen waardoor ik zaterdag mijn laatste zakje had. Gevolg was zondagnacht te merken, mega buikpijn en overgeven gelukkig kwam alles na een dik half uur er weer op de normale manier uit en ebte de pijn langzaam weg. Vanmorgen direct besteld en opgehaald en ingenomen . Dus hopelijk is dat 'probleem' nu ook weer getackeld en doet dat probleem zich ook niet meer voor.
Inmiddels zitten Chris en ik in de auto op de terugweg naar huis na een ziekenbezoekje aan Geert die gelukkig weer aan de beterende hand is!
Fijne avond nog!