Vrijdag 22februari.....

22-02-2019

Little by little day by day, what is meant for you will find it´s way.

Vrijdag alweer. De dagen gaan gestaag voorbij en zo ook mijn gedachten. Hoewel er zat afleiding te vinden is. Trek ik me vaak terug in de slaapkamer lezend in een boek of kijkend naar een film of uiteraard het bewonderen van de binnenkant van mijn ogen... De pijntjes winnen het van mijn wil om dingen te ondernemen. Ik kan uiteraard (en mag) ook meer pijnstilling, maar ik weet dat ik daar eigenlijk alleen maar meer door ga slapen. Uiteraard niet in de tijden dat het hoort maar het liefst als een molletje overdag! En dat wil ik dus ook niet. Laatste dagen is het vooral buik en hoofdpijn. Niet echt iets wat samen hangt. Sterker nog ik vind het nog steeds een rare combi. Vroeger had ik of buikpijn of hoofdpijn (migraine) nu heb ik het samen. Al moet ik wel zeggen gelukkig (ik klop het direct af) al heel lang geen migraine meer gehad.

Het buikgedeelte wordt voornamelijk veroorzaakt door onregelmatige, niet te controleren shitzooi! Of het is een waterval of het zijn de keien uit diezelfde waterval. En daardoor heb ik enorme krampen/ steken. Die komen gewoon uit het niets, je kunt dan alleen maar kreunen en grommen, het zweet komt uit de raarste poriën , het liefst kruip ik in elkaar maar ja als ik op stal ben of buiten dan kun je alleen maar voorover buigen om op de grond in de (toch nog wel kou) te gaan liggen is niet zo mijn ding.

Dus heb ik niet echt leuke dingen te melden. Ik kan melden dat ik er nog steeds niet uit ben wat ik ga doen met mijn behandelingen met Nivolumab. Daar ben ik stiekem in mijn hoofd ook veel mee bezig. Tja, wat is wijsheid? En wie heeft de wijsheid in pacht? Dus... to be continued....

Wel is het zo dat er ondanks mijn klaagzang ook nog wel pluspuntjes te vinden zijn hoor. Vandaag zijn Marcus en Patries op bezoek bij mijn ouders. Dus ben ik daar af en toe binnengewipt. Ik ben wel lekker met Kaatje bezig geweest, eventjes en vanavond probeer ik op bezoek te gaan bij de oude bewoners en oprichters van de boerderij!

Fijn weekend