Vrijdag de twintigste april.....

20-04-2018

Omgeef jezelf met mensen die reflecteren wie jij wil zijn en hoe jij je wil voelen. Energie is besmettelijk.

Aldus Voor Positiviteit (Twitter). Vandaag eerlijk gezegd ben ik niet omgeven door mensen maar ben ik lekker rustig geweest. Thuis in en om stal en in 'mijn ei-stoel' waarvan ik net te horen kreeg dat hij al stuk is.... Ik weet zeker dat hij heel was toen ik hem uitpakte de vraag is dus hoe dat ding zo snel bovenop al kapot kan zijn... Mijn eerste gedachte was gelijk 'shit, ik ben natuurlijk te zwaar' maar al snel bedacht ik me dat ik inderdaad aardig wat kilootjes te veel weeg maar dat ik nog lang niet aan de aangegeven maximale honderd kilogram zit. Hmmm, katten kan volgens mijn niet, vogels lijkt me ook heel sterk, Lucky die meestal losloopt kan er ook niet bij met zijn bijt grage tandjes het lijkt dus een mysterie. En laat ik nu eens dol zijn op mysteries, echter deze vind ik niet zo leuk 😊. Ik denk alleen dat ik deze niet opgelost krijg!

Maar goed, na een heerlijke nacht, waarbij ik wel wakker werd van Chris die er gewoon om kwart voor vier uit moest, volgde dus een heerlijke dag. Waarbij ik eigenlijk gewoon helemaal niets te melden heb. Wel lekker even op terrasje gezeten met Chris toen we moesten wachten op de pizza's... mjammie in het kwadraat dus! En ach ja, er zijn echt wel dingen zat die ik nu met jullie kan delen maar ik ga lekker van de mooie avond genieten.. In mijn ei-stoel die inmiddels op de derde locatie in de tuin staat 😊😊 ik wil er gewoon meer! 😊

Morgen is de Kostendrukkers & Greenpoint cup in Nispen en daar ga ik morgen hopelijk lekker genieten van mooie proeven, lieve mensen en mooi weer!

Fijn weekend.