Vrijdag met de V van verf.....

08-06-2018

De eerste, die zich verontschuldigt, is de moedigste. De eerste, die vergeeft, is de sterkste. De eerste, die vergeet, is de gelukkigste.

Vrijdag alweer voorbij bijna. Hier in Heythuysen was het vandaag zo'n 10 C graden lager dan gisteren en ook de wolken waren een welkome afwisseling. Voor wat betreft de dagindeling was er weinig afwisseling, ik ging uiteraard vol goede moed weer verder met mijn schilderkunsten. Daardoor heb ik nu zo'n vermoeiende armen... dat ik maar een piepklein stukje schrijf. Gewoon om wel even het weekend in te luiden.

Rolex (terror) heeft geen last van zijn castratie, hij rent alweer vrolijk en loei hard achter vliegen en Spyker (arme Spyk) aan. Hopen dat de hormoonzooi in zijn kleine gespierde lichaampje snel minder wordt!

Morgen gaat ook Kristie (Giovanni x Van the Man) naar Equinecenter De Meer (Lonneke) om zadelmak gemaakt te worden. Ik ben ongelooflijk blij dat het met Kaatje die daar nu een week staat zo ongelooflijk goed gaat. Ze is vandaag zelfs al met dubbele longe gedaan, zo knap voor deze stressbal (50% Jazz :)). Morgen middag ga ik met mijn buuf even op visite bij de dames dus dan zijn we weer even van het erf af.

Prettig weekend.