Weg met dat ding, of toch niet...

12-03-2019

Lachen is een kalmerend middel zonder bijwerkingen.

Nou, ik kon vandaag toch echt met een lach mijn angst niet weg krijgen hoor! Zoals ik al eerder heb vermeld zit er in mijn lichaam nog een spiraaltje. Dit spiraaltje is nu reeds 2.5 jaar over de datum, zeg maar soort van. En in het kader van mijn ziekte besloten we niet opnieuw de enorme (voor mij was dit echt een ramp...) ingreep van het eruit halen (fluitje van een cent) en opnieuw plaatsen (even doorbijten) van een nieuw spiraal te ondergaan. Bijkomstig voordeel van -wat nog zeker voor het inwonende spiraaltje - het spiraal, het ontbreken van de menstruatie. Dit voordeel had ik gelukkig afgelopen jaren nog wel! Maar nu, dit inwonende spiraatje, veroorzaakt waarschijnlijk op dit moment mijn buikproblemen. En die zal ik niet in detail vertellen. Maar doordat ik laatste dagen echt gericht pijn heb in het midden van mijn schoot -zeg maar- was ik naar de huisarts om het vandaag te laten verwijderen. Echter ik klapte spontaan dicht, en zo ook mijn schaamlippen :) ... Werkelijk ik durfde het niet, gevolg natuurlijk één bonk stress en dat veroorzaakt zoals we allemaal wel weten... juist, aangespannen spieren... en laat dat 'daar' nou ook een soort van mega spier zijn!

Dus morgenochtend om half 10 een nieuwe poging. Het beste was als ik een uurtje van te voren een Oxazepammetje zou nemen... OMG, als ik er aan denk dan lopen de rillingen al over mijn rug. Ik weet dat sommige vrouwen helemaal nergens last van hebben, zo hebben er sommige gewoon een beetje kramperige symptomen en zo had ik enorme krampen en viel ik flauw... En dat schijnt ook bij sommige voor te komen als reactie op het plaatsen of verwijderen. Dus na 2 x dit ervaren te hebben, had ik zo iets dat het van mij niet meer hoefde... Eén voordeel, er gaat geen nieuwe in!

Maar genoeg sappige verhalen, we zien morgen wel of ik het durf of niet. Ik ben bang dat het bij mij (omdat het vaak mee zit...) de boel verkleeft zit. Ach, ik en al mijn ideeën altijd.

Zondag heb ik een zeer leuke middag gehad - genoten!-. In de ochtend was het nog even spannend omdat ik een enorme buikpijnaanval kreeg. Ik zei toen ook tegen Chris; ,Bel iedereen maar af.' Gelukkig heeft hij dat niet gedaan want na Morfine en Paracetamol en een uurtje slapen is het gezakt en heb ik (de anderen hoop ik ook) het leuk gehad! Gelukkig is was iedereen veilig bij ons gekomen en ook weer veilig thuis want wat een enorme storm weer!  Gelukkig waren de  "ik hou van Holland spelen" binnen. En wat waren ze super leuk. En jawel, de vrouwen hebben gewonnen!! Bij de spelronde grammatica kreeg ik gelukkig het woord pyjama en daarmee heb ik ook een heel klein stukje deel uit gemaakt van de overwinning (hihi)! Daarna nog lekker wat zitten kletsen, gegeten en toen is iedereen naar huis gegaan. Dankbaar voor zo'n fijne dag!

Maandag was het even moeilijk opstarten maar rond het middaguur kwam stoere strijder Wendy en hebben we samen ook een heerlijke dag en avond gehad.

En nu is het alweer dinsdag....tv avondje. Het is 10 over 8 dus ik ga de paarden hooi voeren om vervolgens lekker bankzaken te gaan doen.

Fijne avond.