Zeg het met foto's.....

20-04-2019

Antwoorden die je zoekt, komen nooit wanneer je geest druk is. Relax, ontspan en voel de creatitviteit en vindingrijkheid vloeien.

Als dat nu toch eens een knopje zou zijn in je brein... aan en weer uit!! Wow, en je zal er dan ook nog maar eens patent op hebben...

Afgelopen dagen een verkoudheid over de dip heen gekregen. Het begon met een sexy schore stem en eindigt met keelpijn en kleuren snot die je met een prismabol niet kunt definiĆ«ren! Ik vind het altijd hoogst interessant om na het snuiten van mijn neus mijn zakdoekje open te vouwen. Dit roept bij velen geluiden op van; 'Gatver', of 'jakkes, 'viespeuk' en zo kan ik er nog wel een paar opnoemen. Vreemd eigenlijk want volgens mij kijkt iedereen weleens naar zijn eigen producties? Denk hierbij aan de ontlasting, de plas en dus ook het snot? Het is natuurlijk de etiquette, deze handelingen staan daar natuurlijk niet in beschreven. Maar ach, ik heb zo mijn eigen etiquette dus controleer ik met regelmaat mijn geproduceerde zaken! Ook best belangrijk want alertheid op voor ons eigen lichaam 'vreemde' kleuren of geuren kan duiden op ziekte! Zo dan weten jullie dat ook weer, opletten dus, ook in de kleine ruimtes!

Goed, het ging over de verkoudheid die ik nu inmiddels na bijna een midweek echt wel zat ben. Ik zit dan nu ook op bed na een heerlijk geurend bad met een heerlijke badbom erin... waar ik dus helemaal niets van heb geroken... Ik kan natuurlijk zeggen dat mijn huid er nu wel fantastisch uitziet en aanvoelt. Echter dat zou ook gelogen zijn, want Chris en ik hebben in de achterste weilanden 2 dagen geleden klaar gemaakt voor de paarden (takken, plastic uit de wei en stroomdraad en houten planken gecontroleerd) en daar zijn we met iets in aanraking gekomen waardoor we allebei onder de uitslag zitten (Chris erger als ik..) en waanzinnige jeuk hebben! Het zal ook eens normaal gaan. Ik dacht gelijk aan processierups. Echter is het daarvoor te vroeg volgens internet. Alles bomen aan de voorkant en bij de stallen laten we jaarlijks behandelen hiertegen, alleen achter dus niet. Ik heb echt geen flauw idee waar het anders vandaag kan komen want er staan geen rare bomen of planten.

Aldus de reden dat mijn huid niet lekker aanvoelt! En dan de badbom, ik zat al in bad (natte handen dus) en moest de bal nog open maken. Wat denk je, ik kreeg hem niet open... Kind onvriendelijke sluiting. Dus na wat vloekwoorden en gepeuter heb ik de onderkant van de bal los weten te krijgen. Gezien ik niet echt een geduldig typetje ben is de bal met zijn halve jas aan in het water gegaan. En ik moet zeggen, hij deed er echt een eeuwigheid over om op te lossen. Deze tip is dus voor als je zuinig aan moet doen, maak de onderkant van de badbom los en leg hem in het bad. Na 15 minuten haal je de badbom er weer uit en kun je er nog een bad of 3 mee doen waarschijnlijk šŸ˜Š. Goed bezig!!

Toen ik net op bed lag, na het bad, voelde ik iets tussen mijn billen schuren. Nu denken jullie waarschijnlijk waar gaat dit naar toe... Geen paniek.... Ik bleek namelijk een lavendelstruikstukje (šŸ˜Š) tussen mijn billen te hebben.... Tja, dat krijg je met 'groene' producten! Maar ook dat probleem is snel verholpen.

Inmiddels is het echt al heel laat en heb ik toch weer wat getypt terwijl ik eigenlijk alleen maar foto's wilde zetten... Afgelopen week had weer veel dieptepunten (o.a. afzeggen afspraken waar ik naar uit keek) maar dit keer ook weer genoeg pluspunten (o.a. het mooie weer, bezoekje aan de kapper) dus ik zit weer in een stijgende lijn gelukkig! Hopen dat het zo doorzet!

Hele fijne paasdagen!