Zomerse voetjes....

19-04-2018

Iets opgeven is niet altijd een teken van zwakte. Soms betekent het dat je sterk genoeg bent om iets los te laten.

En soms gaat dat goed en soms doet het verrekte veel pijn! Maar we zullen door gaan, zoals Ramses Shaffy het ooit zo mooi zong. Vannacht was niet zo fijn, dat wil zeggen ik was gisterenavond niet lekker had erge steken in mijn maagstreek en dat maakte mij van streek zullen we maar zeggen. Soms gebeurt dat (ja, zelfs met het mooie weer dus) nog weleens dat ik gewoon door een pijntje ineens volledig in de stress schiet. Direct speelt er dan het scenario weer af, zou dit het zijn.. het begin van mijn (nu echt☹) einde? Gelukkig beschik ik nog wel over een flinke dosis relativeringsvermogen en kan ik, met behulp van Chris vaak of net wie er bij me is (vandaar ik niet meer echt alleen wil zijn) de knop na een paar minuten om zetten. Echter de tranen vloeien dan wel vaak rijkelijk. Maar dat mag, en dat laat ik dan maar gewoon even gaan. Gisterenavond, nacht dus weer maar ik moet zeggen de laatste keer daarvoor was Pasen dus.... Niet slecht toch? 😊

Vanmorgen rond een uur of half negen wakker na vannacht dus tot een uur of twee door het huis te hebben gespookt (Rolex vond het geweldig de honden daarentegen niet). Toen toch maar een hulpmiddeltje (nee, niet zo één uit je nachtkastje 😊) gebruikt om te kunnen slapen, wat uiteindelijk ook lukte. Wat volgde was een schitterende dag. Na vanmorgen rustig aan mezelf iets te hebben gefatsoeneerd (dat wil tegenwoordig echt zeggen dat ik alleen mijn haar doe 😊😊) en ben ik naar Roermond gereden om mijn teennagels zomer klaar te laten maken. En toen ik daar zat, in de bak met ontsmettingsspul 😊, kreeg ik ineens door dat mijn benen ook nog niet echt ready to show waren. OMG daar zat ik (weer eens) met een enorme haardos (overdrijven verduidelijkt de zaak) op mijn benen... gelukkig bleek ik niet de enigste. Ik tetterde er natuurlijk vrolijk op los (eerste half uur heb ik nog energie om dat te doen) en de vrouw naast mij beaamde ook dat ze nog niet echt zomer-proef was. Arme nagelmonteurs, naast al dat eelt en lelijke kalknagels (ik niet hoor, echt niet, nee ècht) ook nog eens geen sexy legs... Na de teennageltjes waren de handen aan de beurt, voor mij een lange zit, maar gelukkig wel met mooi resultaat! Daarna naar huis en lekker nog beetje buiten gezeten en gerommeld. Vanavond de BBQ lekker aan en nu mijn stukje typen en dan is genoeg voor vandaag.

Ik zou vandaag eigenlijk bericht krijgen over mijn situatie zakelijk gezien maar dit is uitgesteld in verband met andere werkzaamheden. En gezien ik weet wat deadlines zijn begrijp ik dat sommige zaken voorrang krijgen, dus nog even afwachtend. Wel kreeg ik vandaag een mail van de kwestie aanspraak ziekenhuis. Maar dat zijn van die mailtjes waar je niets mee kan, er stond in dat de tegenpartij nog niets had laten horen. Ik zou zelf allang aan de telefoon hebben gehangen maar bij dit soort kwesties schijnt het over en weer bellen en mailen gewoon lang door te kunnen gaan zonder dat er uiteindelijk iets gebeurd. Dus ook dit wordt ooit 😊 vervolgd.

Fijne avond.