Zonnige zondag

17-11-2019
Laat je verleden achter je. Struikel niet langer over iets wat achter je ligt. Ga vooruit.


And so it is! Aldus VoorPositiviteit.nl op Twitter. Vanmorgen uit mijn pot geluksmomentjes trok ik de kaart; Make a wish. En dat heb ik dus vanmorgen ook gedaan. Wat .... Dat kan ik uiteraard niet mededelen maar ach, iedereen weet denk wel wat dat is geweest 😉.

Afgelopen dagen waren fijn. Het waren goede dagen, dit helaas in tegenstelling tot de nachten. Het is een paar dagen goed gegaan maar helaas laatste dagen weer om respectievelijk 4 en 3 uur wakker geworden waarna ik tot een uur of 6 wakker ben om vervolgens schandalig lang o bed te liggen. Voel ik me daardoor beter? Nee, niet eens dus is dat echt zonde van de tijd..... maar ja het is niet anders. 


Volgens mij is het nu bijna 1.5 maand of zelfs langer geleden dat ik gestopt ben met de langwerkende morfine en slaappillen. En ik moet zeggen qua activiteiten lijkt het echt beter te gaan. Ook is het afgevlakte gevoel volgens mij meer naar de achtergrond en beleef ik alles beter. Helaas heb ik wel echt veel laat van mijn rechter flank (als je je hand in de zij zet op zijn kop zeg maar en dan waar je duim zit) en rechts op/in mijn rug, weer net of iemand met zijn knie in je vliegtuig- of bus-stoel in je rug zit te duwen. Geen mega pijn maar gewoon een constant zeurende pijn. Dus twijfel ik over weer terug op de medicijnen te gaan of t maar even zo aankijken. Ik neig naar het 2e dit tot een beetje ergernis van Chris. Wat logisch is want die moet mijn gezeik maar aanhoren 😁. 


Máár afgezien van bovenstaande goed nieuws omtrent mijn kies!!!! Yes, dit is echt volgens mij helemaal weer goed!! Enorm blij daarmee natuurlijk. Hopelijk in december de staafjes (medicijnen) eruit en een vulling erin! En dat is dat hoofdstuk goed afgesloten. Dan onze Rolex aka Terror doet het nog steeds goed in de nachten, oké als ik naar beneden ga gaat hij uiteraard net als alle andere dieren (behalve Chris) mee naar beneden in de hoop dat ik iets ga eten. Wat ik natuurlijk ook ik alleen maar doe omdat ze anders zo teleurgesteld kijken 🙈.... Nee hoor, ik heb nog steeds "honger" tenminste dat hou ik mezelf dan maar voor. Gelukkig hebben we niets in huis wat super slecht is, maar ja eten in de nacht is sowieso niet goed dus ook al is het een plak peperkoek.... Ik weet 't, ik weet 't ik moet het niet doen.... 


Wel positief ook is mijn doelstelling stappen. Dit haal ik de laatste dagen ruimschoots en daar ben ik dan ook wel trots op. Ook trots op het feit dat ik meer onderneem. Zo zijn we op visite geweest bij Hanneke en Dave in hun mooie nieuw gebouwde huis 😍. Ben ik gisterenavond spontaan in mijn eentje op pad geweest met uiteindelijk bestemming Liempde. Daar genoten van een paar mooie proeven van de familie Schelstraete om vervolgens weer op huis aan te gaan. Vanmiddag een extra lange wandeling met Suka en Cooper en mijn allesie. Daarna nog een lesje gegeven aan Denise, eten gekookt.... Wat we niet hebben opgegeten omdat moeders en ik allebei aan het koken geslagen waren.... Perfecte communicatie 🙈🙈🙈🙈... we hebben voor mijn moeders eten gekozen omdat dit lekkerder was, frietjes, kip, sla en worteltjes met doperwtjes. Dus morgen makkelijk dagje omdat we dan alleen maar op hoeven te warmen. 


Dus, dit waren mijn dagen zo'n beetje. Super goed met een klein beetje nasmaak ivm de zeurende pijn waar ik hierboven al over klaagde... Het heerlijke koude winterachtige weer had eveneens een positieve invloed op deze goede dagen en stiekem ook denk wel dat ik weet dat langzaamaan het einde van Chris zijn opleiding in zicht komt. En dat betekend het oude 'onregelmatige' maar dan wel fijne rooster weer in gaat en we allemaal (inclusief Suka) weer in ons oude ritme komen. Morgen met Suka naar de dierenarts die heeft een grote bult tussen haar voorbenen waarvan ik wil weten wat het is. 

Dus, dat was het wel eigenlijk. Oh nee, wat ik wel mega erg vind is dat ik de verjaardag van een speciaal iemand in mijn leven ben vergeten..... ik ben vaak zó slecht in verjaardagen... ik ben nu meer aan het leven op en met een kalender en dat gaat met afspraken in ieder geval al een stuk beter , nu alle verjaardagen er nog in... dan komt dat ook vast wel weer goed. Maar eerst moet ik die verjaardag nog goed zien te maken....


Fijne avond

PS ondertussen aan het genieten van een waanzinnige F1 race met een super start en inhaal manoeuvre van Max... wow, wow, wow!! 🍀